Ο Χιμένεθ υποστηρίζει ότι ήταν οικονομικοί οι λόγοι της φυγής από την ΑΕΚ!

Αλλαγή δεδομένων όσον αφορά το "διαζύγιο" ΑΕΚ-Χιμένεθ από τον γνωστό ρεπόρτερ, Λίτο Χιμένεθ. Ο δημοσιογράφος από τα Κανάρια κάνει στην άκρη τα... οικογενειακά του Μανόλο και υποστηρίζει πως άλλος ήταν ο λόγος που προτίμησε τη Λας Πάλμας ο Σεβιγιάνος.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Χιμένεθ EUROKINISSI

Δεν αφήνει σε... ησυχία την ΑΕΚ ο δημοσιογράφος από τα Κανάρια, Λίτο Χιμένεθ! Ο ρεπόρτερ που πρώτος αποκάλυψε το... φλερτ που κατέληξε σε "γάμο" μεταξύ του Μανόλο Χιμένεθ και της Λας Πάλμας αναδεικνύει διαφορετικά δεδομένα σχετικά με το "διαζύγιο" του Ανδαλουσιανού με την Ένωση.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες αφότου ο Χιμένεθ πάτησε το πόδι του στα Κανάρια για να παρουσιαστεί από τον πρόεδρο της "Ουνιόν" Μιγκέλ Ραμίρεθ, ο Λίτο "τιτίβισε" στα social media: " Ενας από τους πιο σημαντικούς λόγους της συμφωνίας του Μανόλο Χιμένεθ με την Λας Πάλμας είναι το οικονομικό. Εκεί θα κερδίσει περισσότερα απ' όσα θα έπαιρνε στην ΑΕΚ"...

Το tweet του Λίτο Χιμένεθ πάει κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην τεχνικό της Ένωσης να μετακομίζει στη Ισπανία λόγω οικογενειακών προβλημάτων και με λιγότερα χρήματα απ' όσα του προσέφερε η Πρωταθλήτρια.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/5), αρκετά πριν γνωστοποιηθεί ότι η ΑΕΚ δεν θα συνεχίσει με τον Χιμένεθ τη νέα σεζόν, είχατε διαβάσει στο Contra.gr και τη στήλη του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ όλες τις λεπτομέρειες που οδήγησαν στο "αντίο".

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΛΙΤΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK