Οι ασωτίες του Μπόατενγκ είναι για χολιγουντιανή ταινία

Στα 20 του ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ είχε τα χρήματα για να ζει σαν βασιλιάς. Και ζούσε ξεχνώντας πως είναι ποδοσφαιριστής. Ο ίδιος διηγήθηκε τις... περιπέτειές του!

Οι ασωτίες του Μπόατενγκ είναι για χολιγουντιανή ταινία

Το καλοκαίρι του 2007 η Τότεναμ ξόδεψε σχεδόν 6 εκατ. λίρες για να κερδίσει από τη Σεβίλλη τη μάχη απόκτησης του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ. Πού να 'ξερε...

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός ήταν (τότε) 20 χρόνων και ένα σπουδαίο ταλέντο που είχε ξεχωρίσει ήδη στο γερμανικό πρωτάθλημα (Χέρτα). Εκτός από ταλέντο όμως ήταν και ένας ατίθασος χαρακτήρας, άγουρος, ανώριμος, σχεδόν άμυαλος, ο οποίος δεν έπαιρνε χαλινάρια. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που βρέθηκε με πάρα πολλά χρήματα στα χέρια του. Τα οποία και ξόδευε ασύστολα, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε ό,τι μπορούσε να κατεβάσει το κεφάλι του.

Στη συνέντευξη που ο ίδιος παραχώρησε, εξιστορώντας όσα έκανε τότε, επιβεβαίωσε τη φήμη ότι την ίδια ημέρα αγόρασε τρία διαφορετικά αυτοκίνητα! " Ναι, είναι αλήθεια. Προσπαθούσα ν' αγοράσω την ευτυχία. Ακόμη έχω τη φωτογραφία: τρία αυτοκίνητα, μεγάλο σπίτι, να στέκομαι σαν τον 50 Cent. Την κοιτάζω πότε πότε και λέω: 'Κοίτα πόσο χαζός ήσουν'. Αυτό όμως μ' έκανε αυτό που είμαι. Έμαθα, ωρίμασα".

Τα... χειρότερα όμως δεν ήταν αυτά. Διότι μετά από ένα μήνα στην Τότεναμ μπήκε στον... πάγο. Ο ίδιος θυμήθηκε πως " ο Γιολ μού είπε μετά από ένα μήνα πως δεν με ήθελε. Έτσι στράφηκα εναντίον όλου του κόσμου. Και είπα, 'δεν με θες; Θα γλεντήσω τη ζωή'. Καταλαβαίνω πόσο κακό ήταν: έξι ημέρες την εβδομάδα ήμουν στα κλαμπ, έπινα για σχεδόν ένα χρόνο. Αλλά ήμουν μόνο 20. Δεν σκέφτεσαι πως τα πράγματα θα κυλήσουν άσχημα. Βλέπεις χρήματα να έρχονται και έβρισκα τη χαρά κάπου αλλλού. Σε κορίτσια, εξόδους, φίλους. Ψεύτικους φίλους. Δεν μου έλεγαν 'τι κάνεις; Πήγαινε και προπονήσου'. Όχι. Μόνο 'πάμε έξω'".

Τουλάχιστον ο Μπόατενγκ έχει καταλάβει πολλά, τουλάχιστον έτσι θέλει να πιστεύει ο ίδιος. Προσπαθώντας πλέον στα 30 του να είναι ένας κανονικός ποδοσφαιριστής στην ισπανική Λας Πάλμας. Κι ας πέρασε από χίλια δυο στάδια ωσότου καταφέρει να πείσει τον εαυτό του γι' αυτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK