Πρώην της ΑΕΚ γίνεται "αφεντικό" στη Λας Πάλμας

Ριζικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές στη Λας Πάλμας της σεζόν 2018-2019. Δημοσιεύματα απ' τα Κανάρια αναφέρουν ότι ένας πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΕΚ αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει ρόλο "κλειδί" στην ισπανική ομάδα.

Πρώην της ΑΕΚ γίνεται "αφεντικό" στη Λας Πάλμας

Το φετινό πείραμα της Λας Πάλμας απέτυχε παταγωδώς με την ομάδα απ' τα Κανάρια να σπαταλάει αρκετά χρήματα για να καταλήξει να παλεύει για τη σωτηρία της, παρά για την υπέρβαση σε υψηλότερες θέσεις της Primera.

Όλα αυτά συντέλεσαν στο γεγονός, ώστε τη νέα σεζόν η "Ουνιόν" του Πάκο Χέμεθ να υποστεί ριζικές αλλαγές.

Ο πρώτος που θα τις νιώσει είναι ο αθλητικός διευθυντής, Τόνι Κρουθ ο οποίος αναμένεται να χάσει τη δύναμή του, να υποβαθμιστεί ο ρόλος του και άλλοι να μπουν μπροστά στο κομμάτι της οργάνωσης της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή.

Ένας εξ αυτών παρουσιάζεται να είναι σύμφωνα με το "canarias7" ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς!

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εικάζεται ότι θ' αναβαθμιστεί, έχοντας πιο ενεργό ρόλο στα πάρε δώσε της Λας Πάλμας, ενώ μέχρι τώρα υπηρετεί το σύλλογο από τη θέση του επικεφαλής του διεθνούς σκάουτινγκ.

Άλλωστε, ο "Μίλο" που έπαιξε μπάλα στον "δικέφαλο" το '99-'00, έχει και στο παρελθόν περάσει από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στη Λας Πάλμας για δύο χρόνια, όταν αυτή αγωνιζόταν στην Segunda.

Λέτε η ενδεχόμενη προαγωγή του Μιλοβάνοβιτς να βοηθήσει ή να βάλει περισσότερα εμπόδια στην οριστική παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην Ένωση; Υπενθυμίζουμε ότι το 2016 που αποχώρησε από την ΑΕΚ ο 45χρονος Σέρβος, το διαζύγιο ήταν... βελούδινο με τις δύο πλευρές να μην χαλούν τις μεταξύ τους καλές σχέσεις. Το καλοκαίρι είναι κοντά κι όλα θα βγουν στο φως.

News 24/7

24MEDIA NETWORK