Έκαναν ήχους και κινήσεις μαϊμούς στον Ντιόπ (VIDEO)

Δεν βάζουν μυαλό οι οπαδοί στην Ισπανία, καθώς μετά το ρατσιστικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ντάνι Άλβες, οι φίλοι της Ατλέτικο μιμήθηκαν τη συμπεριφορά αυτών της Βγιαρεάλ, κάνοντας ήχους και κινήσεις μαϊμούς στον Ντιόπ της Λεβάντε. Δείτε την αντίδρασή του.

Έκαναν ήχους και κινήσεις μαϊμούς στον Ντιόπ (VIDEO)

Μετά τον Ντάνι Άλβες, θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς έπεσε και ο Ντιόπ της Λεβάντε στην Ισπανία, ο οποίος μετά από το σφύριγμα της λήξης στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο, δέχθηκε τα "πυρά" των φίλων των φιλοξενούμενων, οι οποίοι εξοργισμένοι από την ήττα της ομάδας τους, έκαναν ήχους και κινήσεις μαϊμούς με σκοπό να... πικάρουν τον 28χρονο.

Το αστείο της υπόθεσης είναι η αντίδραση του Σενεγαλέζου, ο οποίος δεν πτοήθηκε αρχικά από τη συμπεριφορά των φίλων των "ροχιμπλάνκος" και στη συνέχεια άρχισε να χορεύει σαν... μαϊμού. Δείτε το video με το περιστατικό...

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο άσος της Ατλέτικο δήλωσε: " Αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα. Είναι ένα θέμα που με έχει επηρεάσει πολύ. Πήγα να εκτελέσω ένα κόρνερ και μερίδα των φίλων της Ατλέτικο άρχισε να κάνει ήχους μαϊμούς. Για να μην χειροτερέψω την κατάσταση ξεκίνησα να χορεύω αλλά δεν προσέβαλα κανέναν.

Δεν έχω τίποτα εναντίον των οπαδών της Ατλέτικο, επειδή ήταν μόνο μια μερίδα που φώναζε σε εμένα. Πιστεύω πως είναι ασέβεια το γεγονός πως συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα. Είναι πρόκληση. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το αποκαλέσουμε ρατσισμό, αλλά οι ήχοι μαϊμούς πρέπει να σταματήσουν τώρα".

Διαβάστε ακόμη:

Ο Άλβες έφαγε την μπανάνα που του πέταξαν (VIDEO)

"Είμαστε όλοι μαϊμούδες, είμαστε όλοι ίδιοι". #WeAreAllMonkeys

Σχόλιο Θέμη Καίσαρη: Η μπανάνα και η μπανανία

News 24/7

24MEDIA NETWORK