Μετά τους Σουάρες-Κουτίνιο, παίκτης ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο!

Μήπως ήρθε η ώρα η Λίβερπουλ “ν' απαντήσει” στην Μπαρτσελόνα για τις μεταγραφές των Σουάρες και Κουτίνιο; Όλα δείχνουν πως ένας “μπλαουγκράνα” φέτος το καλοκαίρι θα δουλέψει υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ.

Liverpool coach Jurgen Klopp winks as he enters the field for the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Liverpool and FC Porto at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday March 6, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool coach Jurgen Klopp winks as he enters the field for the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Liverpool and FC Porto at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday March 6, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ήρθε στην Μπαρτσελόνα τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι ν' αποχωρήσει από το “Καμπ Νου”.

Πρόκειται για τον Κολομβιανό στόπερ, Γέρι Μίνα που σύμφωνα με ισπανικά Μέσα θα δοθεί δανεικός από την Μπαρτσελόνα σε μία προσπάθεια να συνηθίσει την εναλλαγή από την Λατινική Αμερική στην Ευρώπη.

Μία εκ των ομάδων που φέρεται να έχει κάνει γερό μπάσιμο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η Λίβερπουλ.

Φημολογείται πως ο Κλοπ εκτιμά το ταλέντο του Μίνα και θα επιδιώξει να τον φέρει στο “Ανφιλντ” το καλοκαίρι, κι εφόσον δείξει ότι αξίζει να τον αγοράσει κιόλας, ενισχύοντας την άμυνα της φιναλίστ του εφετινού Champions League κι άλλο, μετά την απόκτηση έναντι 85 εκατ. ευρώ του Φαν Ντάικ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK