Βρήκε άμεσα δουλειά ο Ουσίγιος!

Μισή ώρα μετά το επίσημο "διαζύγιο" του Μάριο Ουσίγιος με τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος παράγοντας ανακοινώθηκε από την Μάλαγα του Μίτσελ έχοντας το ρόλο του αθλητικού διευθυντή.

Ο Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος είναι εδώ και χρόνια φίλος του Μίτσελ. Σύμφωνα δε με τον αστικό μύθο πρόταση του αποτέλεσε "αντι - Χασι" να είναι ο πρωταθληματικός Ισπανός πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού. Προφανώς και δεν εισακούστηκε  και σε συνδιασμό με τον...διακοσμητικό ρόλο του στον¨"ερυθρόλευκο" Οργανισμό,παρά τον σημαντικό τίτλο που έφερε,  το διαζύγιο αποτελούσε θέμα χρόνου να βγεί. Όπως και συνέβη απόψε ,λίγο μετά τις εννιά.

Έκπληξη δεν αποτέλεσε η αποχωρησή του απο τους Πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά  η επόμενη ομάδα του, που τελικά ηταν μια... πρώην! Και μάλιστα χωρίς να χάσει ούτε...ημέρα. Κι αυτό αφού με διαφορά μόλις μισής ώρας, απο την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός,  ήρθε εκείνη της... πρόσληψης του από την Μάλαγα!

"Η διοίκηση της Μάλαγα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του αθλητικού διευθυντή, αντικαθιστώντας τον Φρανσέσκ Αρνάου", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί και κάνουν αναδρομή στην καριέρα του 58χρονου άνδρα, που έχει πετυχημένο πέρασμα στο παρελθόν απο τον σύλλογο της Ανδαλουσίας. Εκεί δηλαδή που θα συνεργαστείμε τον Μίτσελ...

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.