Βρήκε άμεσα δουλειά ο Ουσίγιος!

Μισή ώρα μετά το επίσημο "διαζύγιο" του Μάριο Ουσίγιος με τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος παράγοντας ανακοινώθηκε από την Μάλαγα του Μίτσελ έχοντας το ρόλο του αθλητικού διευθυντή.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΠΕΣΝΙΚ ΧΑΣΙ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ousigios EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος είναι εδώ και χρόνια φίλος του Μίτσελ. Σύμφωνα δε με τον αστικό μύθο πρόταση του αποτέλεσε "αντι - Χασι" να είναι ο πρωταθληματικός Ισπανός πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού. Προφανώς και δεν εισακούστηκε και σε συνδιασμό με τον...διακοσμητικό ρόλο του στον¨"ερυθρόλευκο" Οργανισμό,παρά τον σημαντικό τίτλο που έφερε, το διαζύγιο αποτελούσε θέμα χρόνου να βγεί. Όπως και συνέβη απόψε ,λίγο μετά τις εννιά.

Έκπληξη δεν αποτέλεσε η αποχωρησή του απο τους Πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά η επόμενη ομάδα του, που τελικά ηταν μια... πρώην! Και μάλιστα χωρίς να χάσει ούτε...ημέρα. Κι αυτό αφού με διαφορά μόλις μισής ώρας, απο την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ήρθε εκείνη της... πρόσληψης του από την Μάλαγα!

"Η διοίκηση της Μάλαγα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του αθλητικού διευθυντή, αντικαθιστώντας τον Φρανσέσκ Αρνάου", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί και κάνουν αναδρομή στην καριέρα του 58χρονου άνδρα, που έχει πετυχημένο πέρασμα στο παρελθόν απο τον σύλλογο της Ανδαλουσίας. Εκεί δηλαδή που θα συνεργαστείμε τον Μίτσελ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK