Ο Μουρίνιο... κλέβει τον μεγάλο στόχο της Ρεάλ

Κακά τα νέα για τους φίλους της Ρεάλ. Παρά το ενδιαφέρον της Βασίλισσας που υπάρχει εδώ και καιρό για τον επιθετικό της Μπάγερν Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Πολωνός βρίσκεται σε επικοινωνία με τη Γιουνάιτεντ και τον Μουρίνιο.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό "Kicker" ο Μουρίνιο έχει ήδη κινηθεί για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Μάλιστα, η ίδια η Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη κίνηση χωρίς όμως να μπαίνει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται να "ταράξει" τους φίλους των Μαδριλένων, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι η Ρεάλ θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού το καλοκαίρι και το όνομα του Λεβαντόφσκι ήταν αυτό που έπαιζε εδώ και καιρό. Παρόλα αυτά η Ρεάλ δίσταζε να κινηθεί για την απόκτηση του Πολωνού.

Να σημειωθεί ότι ο Λεβαντόφσκι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Μονάχου μέχρι το 2021. Ωστόσο, η φημολογία περί μεταγραφής του σε κάποιον άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο ξεκίνησε από τη στιγμή που ο Λεβαντόφσκι απομάκρυνε τον Πολωνό ατζέντη του, προκειμένου να συνεργαστεί με τον Ισραηλινό Πίνι Ζαχάβι, μία κίνηση που ίσως υποδηλώνει τις προθέσεις του διεθνή στράικερ. 

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.