"Προσύμφωνο με τη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο"

Ισπανικό μέσο αποκαλύπτει πως ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να κάτσει στον πάγκο της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι! Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

"Προσύμφωνο με τη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο"

Στο Μάντσεστερ όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την απομάκρυνσή του από την Τσέλσι, έχει υπογράψει σύμφωνα με την ισπανική " El Pais", προσύμφωνο με την Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα του ισπανικού μέσου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει 5.000.000 λίρες στον "special one" ως αποζημίωση αν δεν του έχει προσφέρει κανονικό συμβόλαιο μέχρι την 1η Μαΐου και άλλες 10.000.000 λίρες αν δεν έχει ολοκληρωθεί το deal μέχρι την 1η Ιουνίου.

Το προσύμφωνο αυτό έχει διπλή ερμηνεία. Πρώτον, ο Μουρίνιο δείχνει με αυτό τον τρόπο τη θέλησή του να δεσμευτεί με τη Γιουνάιτεντ, ένα σύλλογο που πάντα ονειρευόταν να προπονήσει και δεύτερον, δίνει το δικαίωμα στους ιθύνοντες της ομάδας να τον έχουν "κλεισμένο" μέχρι να αποφασίσουν τι τελικά θα κάνουν με το θέμα του προπονητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK