Ματσάρα στην Μαδρίτη: Ρεάλ-Λας Πάλμας 3-3!

Η Λας Πάλμας άγγιξε την πρώτη νίκη της ιστορίας της μέσα στο "Bernabeu", με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει όμως δις στα τελευταία λεπτά και να χαρίζει το βαθμό στην Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEO).

Ματσάρα στην Μαδρίτη: Ρεάλ-Λας Πάλμας 3-3!

Επικό παιχνίδι στην Μαδρίτη! Η Λας Πάλμας παρατάχτηκε στο "Bernabeu" απέναντι στην πανίσχυρη Ρεάλ έχοντας μία τρομερά αρνητική παράδοση εις βάρος της με 4 ισοπαλίες και 28 ήττες σε σύνολο 32 αγώνων, όμως στο φινάλε οι παίκτες της αποχώρησαν από το γήπεδο απογοητευμένοι που δεν πανηγύρισαν την πρώτη νίκη στην ιστορία της ομάδας σε αυτό το γήπεδο.

Και η αλήθεια είναι πως άγγιξαν το θαύμα. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Ίσκο στο 8' αλλά ισοφάρισαν με τον Τάνα στο 10' ενώ μετά την αποβολή του Μπέιλ στο 47' έφτασαν το σκορ στο 3-1 υπέρ τους με τους Βιέρα (56') και Μπόατενγκ (59').

Ματσάρα στην Μαδρίτη: Ρεάλ-Λας Πάλμας 3-3!

Παρότι όμως έγιναν η πρώτη ομάδα που έβαλε τρία γκολ στην Ρεάλ μέσα στο σπίτι της επί εποχής Ζινεντίν Ζιντάν δεν άντεξαν την πίεση, με τους "μερένγκες" να καταφέρνουν να σώσουν κατά το ήμισυ την παρτίδα σε ένα ματς που μετά το 60' "μύριζε" γκολ σχεδόν σε κάθε φάση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν -ποιός άλλος;- ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που μείωσε 2-3 στο 86' με εύστοχο πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 3-3 στο 89' με εκπληκτική γυριστή κεφαλιά μετά από σέντρα από το ύψος του κόρνερ.

Ματσάρα στην Μαδρίτη: Ρεάλ-Λας Πάλμας 3-3!

Με το αποτέλεσμα αυτό η Ρεάλ γκρεμίστηκε από την κορυφή ούσα πλέον στο -1 από την νέα ένοικο του ρετιρέ Μπαρτσελόνα, έχει πάντως την ευκαιρία για να προσπεράσει τους Καταλανούς αν πάρει το τρίποντο στο ματς λιγότερο που έχει να δώσει.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 3-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK