Ο Μέσι ντύθηκε... Γκριν!

Η Βαλένθια βρέθηκε πολύ κοντά στο "κόψει" δύο βαθμούς από την Μπαρτσελόνα όμως ο Μέσι σκόραρε με πέναλτι στο 94' και την οδήγησε σε σε νίκη με 3-2 στο "Mestalla" (video).

Ο Μέσι ντύθηκε... Γκριν!

Στο εντός έδρας ντεμπούτο του Τσέζαρε Πραντέλι στον πάγκο της η Βαλένθια στρίμωξε... άγρια την Μπαρτσελόνα όταν βρέθηκε να προηγείται με 2-1 μισή ώρα πριν το φινάλε, όμως οι πρωταθλητές Ισπανίας βρήκαν τον τρόπο να γυρίσουν υπέρ τους την κατάσταση και να πάρουν τρεις πολύτιμους πόντους στη μάχη για τον τίτλο.

Ο Μέσι ντύθηκε... Γκριν!

Το ματς ξεκίνησε με ένα άσχημο γεγονός, τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Αντρές Ινιέστα και την αποχώρησή του από φορείο εκτός γηπέδου στο 14' (η πρώτη επίσημη διάγνωση κάνει λόγο για μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου), με τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε να συνέρχονται πάντως από το σοκ και να ανοίγουν το σκορ με τον Λιονέλ Μέσι στο 22'.

Ο Μέσι ντύθηκε... Γκριν!

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τους "μπλαουγκράνα" να προηγούνται 1-0, με το δεύτερο 45λεπτο να φέρνει... ανατροπή στην ανατροπή! Αρχικά η Βαλένθια γύρισε το παιχνίδι με τα τέρματα του (πρώην άσου της Μπαρτσελόνα) Μουνίρ Ελ Χανταντί στο 52' και του Ροντρίγκο στο 56', για να χαμογελάσει όμως η Μπαρτσελόνα στο φινάλε.

Ο Μέσι ντύθηκε... Γκριν!

Ο Σουάρες έφερε το ματς στα ίσα στο 62΄κάνοντας το 2-2 ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι Καταλανοί κέρδισαν πέναλτι και ο Μέσι που ανέλαβε την εκτέλεση νίκησε τον σπεσιαλίστα στις αποκρούσεις πέναλτι, Ντιέγκο Άλβες, γράφοντας το τελικό 3-2 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων σαν άλλος... Έρικ Γκριν!

Ο Μέσι ντύθηκε... Γκριν!

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK