Ο Ντελ Πιέρο βρήκε ομάδα στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αισθάνεται πια ευτυχισμένος στην Ρεάλ και θέλει... αλλαγή ας μην ανησυχεί: ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο του βρήκε την επόμενη ομάδα που θα τον φιλοξενήσει!

Ο Ντελ Πιέρο βρήκε ομάδα στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Πού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Στο "Santiago Bernabeu" που αποτελεί την ποδοσφαιρική του στέγη τα οκτώ τελευταία χρόνια ή θα επιλέξει τελικά να αποχωρήσει (απογοητευμένος από τη στάση της διοίκησης στο θέμα της φοροδιαφυγής που έχει εμπλακεί) και θα καταλήξει στην αγκαλιά της Παρί Σεν Ζερμέν;

Αυτές οι δύο ομάδες ερίζουν ουσιαστικά για τον CR7, με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να έρχεται πάντως με καθόλα εντυπωσιακό τρόπο να βάλει στο παιχνίδι και την Γιουβέντους!

Ο Ντελ Πιέρο βρήκε ομάδα στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Από την Γουατεμάλα όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες για να πάρει μέρος σε αγώνα για τα 81 χρόνια από την ίδρυση της Μουνισιπάλ (θα πάρει μέρος μεταξύ άλλων και ο Μίσελ Σαλγάδο) ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου βρήκε την ευκαιρία να κάνει το... προξενιό στην Γιουβέντους και στον Πορτογάλο άσο λέγοντας:

"Θέλει να φύγει ο Ροναλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης; Αν θέλει μπορεί να πάει στην Γιουβέντους όπου υπάρχει πολύς χώρος για αυτόν...". Ο πρώην "Νο 10" της "κυρίας" χαρακτήρισε επίσης "καταραμένο" το Κύπελλο Πρωταθλητριών για την ομάδα της καρδιάς του, θέλοντας να τονίσει τις 7 ήττες στους 9 τελικούς που έχει πάρει μέρος, ενώ για τον υποβιβασμό στη Serie B λόγω calciopoli, είπε:

"Ήταν μία δραματική στιγμή για το σύλλογο αλλά μας έδωσε μία ευκαιρία για να δημιουργήσουμε, ήταν ένα αξέχαστο ταξίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK