Ο Βαλβέρδε δέχεται... διπλή απειλή από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Λίγο μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της Μπαρτσελόνα στην Primera Division, ένα καταλανικό πρωτοσέλιδο έρχεται για να διαταράξει την ηρεμία του Ερνέστο Βαλβέδε αναφορικά με τα μεταγραφικά. Διαβάστε το story.

From left, FC Barcelona's Luis Suarez, Lionel Messi, Gerard Pique, Sergio Busquet, and Ivan Rakitic attend a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in San Joan Despi, Spain, Monday, April 4, 2016.  FC Barcelona will play against Atletico Madrid in a Champions League soccer match on Tuesday April 5. (AP Photo/Manu Fernandez)
From left, FC Barcelona's Luis Suarez, Lionel Messi, Gerard Pique, Sergio Busquet, and Ivan Rakitic attend a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in San Joan Despi, Spain, Monday, April 4, 2016. FC Barcelona will play against Atletico Madrid in a Champions League soccer match on Tuesday April 5. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Πέρα από την αποχώρηση του αρχηγού της Αντρέ Ινιέστα και του Παουλίνιο η Μπαρτσελόνα δεν είχε άλλες μεγάλες απώλειες και κρατώντας όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της (συν τις μεταγραφές που έκανε, με κυριότερες αυτές των Αρτούρο Βιδάλ και Μάλκομ) φιλοδοξεί πως φέτος θα τα πάει καλύτερα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν.

Και φυσικά το καλύτερα έχει να κάνει με την Ευρώπη, μιας που η νταμπλούχος Ισπανίας αποκλείστηκε πέρυσι στα προημιτελικά του Champions League από την Ρόμα (με την ιστορική κεφαλιά του Κώστα Μανωλά στο "Ολίμπικο") και φέτος θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και να ράψει και 6ο αστέρι στη συλλογή της.

Ο Βαλβέρδε δέχεται... διπλή απειλή από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Ίσως όμως στην προσπάθεια αυτή συναντήσει κάποια προβλήματα αν λάβει κανείς υπόψη το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Sport", με το καταλανικό μέσο να αποκαλύπτει πως δύο παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν μπει στο στόχαστρο όχι οποιασδήποτε ομάδας, αλλά της βαθύπλουτης Παρί Σεν Ζερμέν.

"Επίθεση της Παρί για τον Ράκιτις και τον Μπουσκέτς", είναι ο τίτλος, με το εν λόγω μέσο να συμπληρώνει πως η ομάδα του Παρισιού θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της έναν μέσο υψηλού επιπέδου και για αυτό έκανε κρούση στην "Μπάρσα" για έναν από τους δύο παίκτες της που καλύπτουν τον άξονα.

Barcelona's Ivan Rakitic, left, is congratulated by Sergi Busquets after he scored the team's 2nd goal during a  Champions League group E soccer match between BATE Borisov and Barcelona in Borisov, Belarus,Tuesday, Oct. 20, 2015. (AP Photo/Sergei Grits)
Barcelona's Ivan Rakitic, left, is congratulated by Sergi Busquets after he scored the team's 2nd goal during a Champions League group E soccer match between BATE Borisov and Barcelona in Borisov, Belarus,Tuesday, Oct. 20, 2015. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Από την πλευρά της βέβαια η ομάδα της Καταλωνίας δεν δείχνει διατεθειμενη να χάσει είτε τον Κροάτη είτε τον Ισπανό (αμφότεροι έχουν υπογράψει συμβόλαια μέχρι το 2021) και είναι μάλιστα διατεθειμένη να κάνει αναπροσαρμογή αποδοχών στον Μπουσκέτς για να του κλείσει τα αυτιά στις όποιες σειρήνες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK