Στην Ελλάδα για υπογραφές ο Γκιλιέρμε!

Τίποτα δεν φαντάζει δυνατό να αποτρέψει τη μετακίνηση του Γκιλιέρμε από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στον Ολυμπιακό, με την μαδριλένική "As" να υποστηρίζει πως οι δύο ομάδες ήρθαν σε οριστική συμφωνία. Ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Αυτά προβλέπει το deal (VIDEO&PHOTOS).

Στην Ελλάδα για υπογραφές ο Γκιλιέρμε!

Μετά τον Μπίμπαρς Νάτχο που αποκτήθηκε για να καλύψει τη θέση του "8αριού" για να.. γλυκάνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού όσον αφορά στο κομμάτι της δημιουργίας, όλα δείχνουν πως οι Πειραιώτες βρήκαν τον παίκτη για να καλύψει τα νώτα τους ερχόμενος για να καλύψει θέση στον άξονα μαζί με τους Καμαρά και Μπουχαλάκη.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Γκιλιέρμε Ντος Σάντος που η υπόθεσή του είχε εξελιχτεί σε... βραζιλιάνικο σίριαλ εδώ και αρκετές εβδομάδες λόγω της επιθυμίας του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει και της άρνησης της Λα Κορούνια να τον αφήσει να φύγει αν δεν ικανοποιείτο οικονομικά.

Τελικά, αν κρίνουμε από τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, το ισπανικό κάστρο... έπεσε, με τους Πειραιώτες να ακολουθούν τακτική υπομονής και επιμονής (έχοντας και σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη) και να δικαιώνονται, μιας που η ομάδα της Γαλικίας, που θα αγωνίζεται φέτος στη Σεγούντα Ντιβισιόν, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας.

Στην Ελλάδα για υπογραφές ο Γκιλιέρμε!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της μαδριλένικης " As", η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια συμφώνησε με τον Ολυμπιακό στο να κρατήσει ένα ποσοστό ιδιοκτησίας του παίκτη ώστε να πάρει χρήματα από πιθανή μεταπώληση στο μέλλον, με τους Γαλιθιάνους να "παρηγοριούνται" έτσι για το γεγονός πως θα πάρουν τώρα αρκετά λιγότερα χρήματα από τα 5.000.000 ευρώ που είχαν δώσει το 2016 για να τον αποκτήσουν, αλλά θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο παίκτης δεν προπονήθηκε την Πέμπτη με την ισπανική ομάδα και ετοιμάζεται ήδη για το ταξίδι του στην Ελλάδα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού.

UPDATE

***Όπως σωστά έγραψαν οι Ισπανοί, ο 27χρονος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Δείτε PHOTOS από την άφιξή του. Εντύπωση ήδη έχει προκαλέσει στους φαν και η σύζυγος του Βραζιλιάνου, η πανέμορφη Λετίσια.

ΑΦΙΞΗ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI
ΑΦΙΞΗ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK