Πάνω που βρήκε ρυθμό, να 'τη η "σφαλιάρα" για τη Ρεάλ...

Για τη Ρεάλ που μοίραζε τριάρες και τεσσάρες τις τελευταίες εβδομάδες η ήττα από την Εσπανιόλ ήταν μια ανώμαλη προσγείωση. Δείτε πώς οι "μερένγκες" έχασαν στη Βαρκελώνη.

Real Madrid's Gareth Bale, center, vies for the ball with Espanyol Oscar Duarte, left, during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Real Madrid at RCDE stadium in Cornella Llobregat, Spain, Tuesday, Feb. 27, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Μπέιλ Ρεάλ Μαδρίτης Εσπανιόλ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Απ' όταν νίκησε 3-1 την Παρί Σεν Ζερμέν η Ρεάλ Μαδρίτης... απογειώθηκε. 5-3 την Μπέτις, 3-1 τη Λεγκανιές, 4-0 την Αλαβές.

Στη Βαρκελώνη μάλιστα πήγε με τον αέρα των 11 σερί νικών επί της Εσπανιόλ και των 22 αγώνων χωρίς ήττα. Τα οποία θα γίνονταν 23 αισίως, αν στο 93' ο Ζεράρα Μορένο δεν την έριχνε στο καναβάτσο και διαμόρφωνε το τελικό 1-0.

Όχι πως το 0-0 θα ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Θα ήταν ωστόσο ένα βαθμός που δεν μπήκε στο σακούλι, αποφεύγοντας παράλληλα το ενδεχόμενο να πέσει ξανά τέταρτη, πίσω από τη Βαλένθια (δοκιμάζεται στο Μπιλμπάο).

Αν θες να τ' αποφύγεις πάντως, δεν τρως γκολ από... ξεμαρκάριστο αντίπαλο στις καθυστερήσεις!

News 24/7

24MEDIA NETWORK