Η σούπερ μεταμφίεση του Ριβάλντο

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα έκανε μια απίστευτη έκπληξη στους φίλους των "μπλαουγκράνα" όταν μεταμφιέστηκε κι έλαβε μέρος σε προπόνηση μαζί τους. Δείτε τον.

Στο επίκεντρο της προσοχής συνεχίζει να βρίσκεται ο Ριβάλντο παρά τα 44 του χρόνια.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα (19/1) έλαβε μέρος σε προπόνηση μαζί με οπαδούς του συλλόγου της Καταλονίας, αλλά και δημοσιογράφους. Βέβαια, τους επιφύλασσε έκπληξη, μιας και μεταμφιέστηκε με σκοπό να μην τον αναγνωρίσουν.

Για μερικά λεπτά άλλαξε το όνομά του σε Ρομπέρτο Ντα Σίλβα, ενώ ύστερα απ' τον αγώνα αναδείχθηκε MVP. "Η έκπληξη του Ριβάλντο ήταν φανταστική! Δεν γνώριζα τίποτα σχετικά με την παρουσία του εδώ. Για μένα ήταν ξεχωριστή στιγμή", ήταν τα λόγια ενός φιλάθλου.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...