Ο Άλβες με... γυναικεία περούκα μιλάει για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα

Έναν, αν μη τι άλλο, ευφάνταστο τρόπο να αναφερθεί στον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη συνέχεια του Champions League βρήκε ο αμυντικός των "μπλαουγκράνα" Ντάνι Άλβες. Δείτε το VIDEO.

Ο Άλβες με... γυναικεία περούκα μιλάει για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα

H Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, ύστερα από την ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλδερόν", το οποίο σε συνάρτηση με το 2-1 του πρώτου αγώνα χάρισε την πρόκριση στους "ροχιμπλάνκος".

Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στο στρατόπεδο των "μπλαουγκράνα", αφού υπάρχει προβληματικός για τις μέτριες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Παρόλα αυτά, ο Ντάνι Άλβες θέλοντας να χαμηλώσει τους τόνους, βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να μιλήσει στους φίλους της ομάδας για την αποτυχία της "Μπαρτσα".

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ανέβασε ένα VIDEO στο Instagram, φορώντας μία γυναικεία περούκα, μιμούμενος τη σύντροφό του Τζοάνα Σάινθ.

""Γεια σας είμαι η Τζοάνα, είμαι εδώ για να δείξω την αγάπη μου στον καλό μου που είναι πολύ στεναχωρημένος. Αγάπη παιδιά, είναι απλά ένα παιχνίδι. Έτσι είναι και η ζωή. Αξίζεις περισσότερα. Σε αγαπώ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άλβες.

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK