32η αγ.: Νέα ήττα για Μπαρτσελόνα, ξέσπασε ο Ρονάλντο, πλησιάζει κι η Ατλέτικο

Η Μπαρτσελόνα έσκυψε το κεφάλι και κόντρα στη Ρεάλ Σοθιεδάδ και πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο -4 μετά από τη νίκη της επί Εϊμπάρ και η Ατλέτικο στο -3 μετά από τη νίκη στη Βαρκελώνη επί της Εσπανιόλ..

32η αγ.: Νέα ήττα για Μπαρτσελόνα, ξέσπασε ο Ρονάλντο, πλησιάζει κι η Ατλέτικο
Μέσι-Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Σοθιεδάδ

Η δεύτερη σερί ήττα της Μπαρτσελόνα ανοίγει ξανά τη μάχη για το πρωτάθλημα, αφού οι Καταλανοί απέχουν μόλις τρεις και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα από τις ομάδες της Μαδρίτης που ερίζουν για να τους κλέψουν τον τίτλο. Στο "Ανοέτα" όπου μετρούσαν μόλις δύο νίκες στις τελευταίες δέκα επισκέψεις, οι "μπλαουγκράνα" υποτάχθηκαν με 1-0 από τη Ρεάλ Σοθιεδάδ και "ομολόγησαν" με κάθε τρόπο πλέον πως δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Μικέλ Οϊαρθάμπαλ άνοιξε το σκορ για τους Βάσκους που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μία Μπαρτσελόνα με αρκετές αλλαγές, όπως ο τιμωρημένος Λουίς Σουάρες που βρέθηκε εκτός αποστολής και ο Σέρζι Ρομπέρτο που άρχισε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

32η αγ.: Νέα ήττα για Μπαρτσελόνα, ξέσπασε ο Ρονάλντο, πλησιάζει κι η Ατλέτικο
Μέσι-Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Σοθιεδάδ

Το κέντρο των Αρντά Τουράν, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ραφίνια δεν κατάφερναν να τροφοδοτήσουν επαρκώς την εμπροσθοφυλακή, με συνέπεια η Μπαρτσελόνα να δημιουργήσει μόλις μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Λιονέλ Μέσι στο 1ο ημίχρονο. Ο Λουίς Ενρίκε έριξε στη μάχη τον Αντρές Ινιέστα με την έναρξη του 2ου μέρους και λίγο αργότερα έβαλε και τον Τζόρδι Άλμπα, με συνέπεια το σχήμα να αποκτήσει πιο ορθολογική μορφή. Όσο κυλούσε ο χρόνος, οι γηπεδούχοι οπισθοχωρούσαν για να κρατήσουν τη νίκη. Νεϊμάρ και Μέσι δεν μπορούσαν να νικήσουν τον Χερόνιμο Ρούλι, ενώ ούτε η είσοδος του Ιβάν Ράκιτιτς βοήθησε τους Καταλανούς στη δημιουργία. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και μετά από 39 σερί παιχνίδια δίχως ήττα, οι "μπλαουγκράνα" έχασαν για δεύτερη φορά σε τρεις αγώνες.

Ρεάλ Σοθιεδάδ (4-3-3): Ρούλι, Ελουστόνδο (76' Θαλδούα), Γκονθάλεθ, Ρέγες, Ντε λα Μπέγια, Ιγιαραμέντι, Γκρανέρο, Θουρουτούθα (80' Πάρδο), Πριέτο, Βέλα, Οϊαρθάμπαλ (88' Ερνάντεθ)

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Μπράβο, Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Ρομπέρτο (73' Ράκιτιτς), Τουράν (59' Άλμπα), Μπουσκέτς, Ραφίνια (46' Ινιέστα), Μέσι, Ελ Χανταντί, Νεϊμάρ

32η αγ.: Νέα ήττα για Μπαρτσελόνα, ξέσπασε ο Ρονάλντο, πλησιάζει κι η Ατλέτικο
Ρονάλντο-Ρεάλ Μαδρίτης

Από τον θρίαμβο στο "χαστούκι" και ξανά στον θρίαμβο. Στο σκοτσέζικο ντους που επιφυλάσσει κάθε τρεις ημέρες στους φιλάθλους της η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται, αυτήν τη φορά στον αγώνα πρωταθλήματος με την Εϊμπάρ, την οποία διέλυσε με 4-0 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τη Βόλφσμπουργκ για την ανατροπή του 2-0 στη Γερμανία. Οι "μερένγκες" ήταν καταιγιστικοί στο 1ο ημίχρονο, σημειώνοντας όλα τα γκολ του αγώνα σε αυτό το διάστημα και δείχνοντας τον δρόμο για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League. Ο Ζινεντίν Ζιντάν παρέταξε τα δεύτερα, τα οποία πλαισίωσε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος, ως είθισται, ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, ακόμα και όταν δεν έκανε τίποτα, όπως στο 5ο λεπτό, όταν άφησε τον Χάμες Ροντρίγκες να εκτελέσει φάουλ εκτός περιοχής και ο Κολομβιανός άνοιξε το σκορ, πανηγυρίζοντας έξαλλα μετά από την κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό.

32η αγ.: Νέα ήττα για Μπαρτσελόνα, ξέσπασε ο Ρονάλντο, πλησιάζει κι η Ατλέτικο
Ρεάλ Μαδρίτης

Στο 18', ο Ρονάλντο έβγαλε την ασίστ στον Λούκας Βάθκεθ για το 2-0 και στην επόμενη επίθεση σκόραρε ο ίδιος, φτάνοντας τα 30 γκολ στο πρωτάθλημα (έπιασε τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Ζονάς και Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη μάχη για το "Χρυσό Παπούτσι") και τα 43 σε 41 αγώνες φέτος. Ο "εφιάλτης" είχε και συνέχεια για τους Βάσκους, αφού δέχθηκαν γκολ και από τον Χεσέ Ροντρίγκεθ μετά από νέα ασίστ του Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε τις έντεκα ασίστ φέτος στο πρωτάθλημα και τις 74 στην Primera Division (98 συνολικά με τη Ρεάλ). Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, οι γηπεδούχοι προφύλαξαν τα πόδια τους, αλλά και τη διαφορά και παρά τις ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να βρουν άλλο γκολ για να επεκτείνουν το σκορ.

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κασίγια, Καρβαχάλ (63' Ντανίλο), Πέπε, Νάτσο, Αρμπελόα, Ίσκο, Κασεμίρο (54' Κόβατσιτς), Ροντρίγκες, Βάθκεθ, Χεσέ (76' Μαγιοράλ), Ρονάλντο

Εϊμπάρ (4-2-3-1): Ριέσγο, Κάπα, Πάντιτς, Ράμις, Λούνα, Εσκαλάντε, Γκαρθία, Κέκο (72' Χαΐροβιτς), Αντριάν (46' Μπαστόν), Πελετέιρο (46' Χουνκά), Ενρίτς

32η αγ.: Νέα ήττα για Μπαρτσελόνα, ξέσπασε ο Ρονάλντο, πλησιάζει κι η Ατλέτικο
Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνήλθε άμεσα από την ήττα κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Champions League και νίκησε στην ίδια πόλη τη δεύτερη ομάδα της περιοχής, την Εσπανιόλ, με 3-1. Το παιχνίδι είχε αρκετές καλές στιγμές εκατέρωθεν και μία... ψυχρολουσία για τους "ροχιμπλάνκος", οι οποίοι δέχθηκαν γκολ με τον τρόπο που συνήθως σκοράρουν, με κεφαλιά από κόρνερ. Ο Παπακουλί Ντιόπ άνοιξε το σκορ στο 29' για τους γηπεδούχους, ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση από τον Φερνάντο Τόρες σρτο 35', τρεις ημέρες μετά από το γκολ του κόντρα στους "μπλαουγκράνα" αλλά και την αποβολή του που θα στερήσει τη φόρμα του από τον Ντιέγο Σιμεόνε στον επαναληπτικό της Μαδρίτης σε λίγες μέρες.

32η αγ.: Νέα ήττα για Μπαρτσελόνα, ξέσπασε ο Ρονάλντο, πλησιάζει κι η Ατλέτικο
Μορένο-Φερνάντες-Ατλέτικο Μαδρίτης-Εσπανιόλ

Στο 2ο ημίχρονο υπήρχε μόνο η Ατλέτικο στον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να περιορίζονται σε δεύτερο ρόλο. Ο Αντουάν Γκριεζμάν μετέτρεψε σε γκολ τη δεύτερη ασίστ του Κόκε μετά από εκπληκτική ενέργεια στο 58'. Στο 89', ο Ισπανός μέσος έγινε σκόρερ από δημιουργός και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που διατηρεί τον σύλλογο σε τροχιά τίτλου, μετά από την ήττα της Μπαρτσελόνα στο clasico.

Εσπανιόλ (5-3-2): Π. Λόπεθ, Χ. Λόπεθ (74' Σιλά), Γκονθάλεθ, Ρόκο, Ό. Ντουάρτε, Ρ. Ντουάρτε (64' Καϊσέδο), Σάντσεθ (83' Μπουργκουί), Ντιόπ, Αμπραάμ, Ασένσιο, Μορένο

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-3-3): Όμπλακ, Χουανφράν, Γκοδίν, Ερναντέζ, Λουίς, Γκάμπι, Φερνάντες (86' Σαούλ), Κόκε, Γκριεζμάν (61' Πάρτεϊ), Φ. Τόρες, Φερέιρα Καράσκο (61' Κορέα)

Σε ρυθμούς twitter

# Ο Νίκος Καράμπελας έμεινε εκτός αποστολής στην εκτός έδρας ήττα της Βαγιαδολίδ από τη πρωτοπόρο της Segnda Division, Λεγανές.

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

21:30 Γρανάδα - Μάλαγα 0-0

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

17:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Εϊμπάρ 4-0

(5' Ροντρίγκες, 18' Βάθεκθ, 19' Ρονάλντο, 39' Χεσέ)

19:15 Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3

(29' Ντιόπ - 35' Φ. Τόρες, 58' Γκριεζμάν, 89' Κόκε)

21:30 Ρεάλ Σοθιεδάδ - Μπαρτσελόνα 1-0

(5' Οϊαρθάμπαλ)

23:05 Μπέτις - Λεβάντε 1-0

(81' Κάστρο)

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

13:00 Σπόρτινγκ Χιχόν - Θέλτα

17:00 Βαλένθια - Σεβίλλη

19:15 Βιγιαρεάλ - Χετάφε

21:30 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ράγιο Βαγεκάνο

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

21:30 Λα Κορούνια - Λας Πάλμας

Οι συνθέσεις και τα videos των υπολοίπων αγώνων

Γρανάδα (4-2-3-1): Φερνάντεθ, Λόπες, Μπαμπίν, Κόστα, Μπιράγκι, Πέρεθ, Ντουκουρέ, Κουένκα (66' Μπαράλ), Ροτσίνα (79' Ιμπάνιεθ), Σακσές, Ελ Αραμπί

Μάλαγα (4-4-2): Οτσόα, Ροσάλες, Αλμπεντόσα, Ουέλιγκτον, Ρίκα (56' Τόρες), Ανιόρ (82' Φορνάλς), Ρέθιο, Καμάτσο, Κάστρο, Σάντα Κρους, Τσοπ (68' Ατσού)

Μπέτις (4-4-2): Αδάν, Μολινέρο (69' Θεχούδο), Πετσέλα, Γκονθάλεθ, Μοντόγια, Χοακίν (79' Πορτίγιο), Θεμπάγιος, Εντιαγέ, Μουσοντά, Κάστρο, Μολίνα (58' Φαν Βόλφσβινκελ)

Λεβάντε (4-4-2): Μαρίνιο, Λόπεθ, Ναβάρο, Μεντζανί, Χουανφράν, Λέρμα (78' Μοράλες), Σιμάο (85' Ντεϊβέρσον), Καμαράσα (76' Χοσέ Μάρι), Βερδού, Κασαδεσούς, Ρόσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Primera Division 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK