Πρωτοσέλιδο-ΕΠΟΣ της Marca για το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα!

Το αήττητο της Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην Μαδρίτη από την Ατλέτικο και η "Marca" βρήκε έναν ιδανικό τρόπο για να διαφημίσει την αναμέτρηση των δύο ομάδων (PHOTO).

Έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν πως δεν είναι συνηθισμένη εφημερίδα και πως έχει το "know how" για να δημιουργεί "εμπνευσμένα" πρωτοσέλιδα που μένουν στη συνείδηση του κόσμου.

Ε λοιπόν, η "Marca" μεγαλούργησε εκ νέου, με την εφημερίδα της Μαδρίτης να παρουσιάζει τον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα στο "Wanda Metropolitano" με έναν τρόπο μοναδικό.

 

Στο πρωτοσέλιδό της υπάρχει ένα πιάτο (δίπλα ένα πηρούν και ένα μαχαίρι) και μέσα σε αυτό αναγράφεται: "20:45. Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα. Χαβιάρι για δείπνο". Στο ίδιο πρωτοσέλιδο καταγράφονται και δύο εκπληκτικά στατιστικα: το ότι ο Σιμεόνε δεν έχει νικήσει ποτέ την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα και ο Βαλβέρδε δεν έχει νικήσει ποτέ τον... Σιμεόνε!

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τεχνικός έχει απολογισμό 3 ισοπαλίες και 8 ήττες κόντρα στην "Μπάρσα" για την Primera Division ενώ ο "Τσινγκούρι" έχει 3 ισοπαλίες και 6 ήττες στα μπρα ντε φερ του με τον "Τσόλο".