Πρωτοσέλιδο στην Ισπανία ο Τζαβέλλας!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να τον καταδιώκουν. Ωστόσο δεν παίζουν μόνοι τους καθώς υπάρχει "δυνατός" μνηστήρας στην Ισπανία για τον Έλληνα άσο, ο οποίος έγινε και πρωτοσέλιδο!

Πρωτοσέλιδο στην Ισπανία ο Τζαβέλλας!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μεγάλη πέραση έχει όπως φαίνεται ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ που έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κυκλοφορεί ελεύθερος προκαλώντας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Bέβαια οι ελληνικοί σύλλογοι δεν "παίζουν" μόνοι τους καθώς τον διεθνή Έλληνα άσο τον γνωρίζουν καλά και στο εξωτερικό. Στην Ισπανία μάλιστα γράφουν για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μπέτις, η οποία έχει προπονητή τον Βίκτορ Σάντσεθ, τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε περάσει και σαν παίκτης από τον Παναθηναϊκό.

Και η συγκεκριμένη είδηση δεν περνάει στα... ψιλά, καθώς αποτελεί μέχρι και πρωτοσέλιδα (!) στην αθλητική εφημερίδα "Estadio Deportivo" που κυκλοφορεί στην Ανδαλουσία. Μάλιστα γράφουν οι Ισπανοί "Διεθνής και ελεύθερος Τζαβέλλας: Ο Έλληνας αριστερός αμυντικός μπορεί να παίξει επίσης στα άκρα, έχει προταθεί στην Μπέτις, είναι ελεύθερος και το μόνο που ζητάει είναι συμβόλαιο μικρής διάρκειας".

Δείτε το πρωτοσέλιδo:

Πρωτοσέλιδο στην Ισπανία ο Τζαβέλλας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διαψεύδει για Τζαβέλλα η ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK