Δεν έχουν δει ακόμα το... χρήμα στην Μπαρτσελόνα!

Καθυστερεί κι άλλο η έκδοση "μπλε κάρτας" του Νεϊμάρ Τζούνιορ, αφού η Μπαρτσελόνα αρνείται να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα, αν πρώτα δεν δει το... πραγματικό χρήμα στο λογαριασμό της! Τι λένε για το θέμα στην Ισπανία.

Πριν από περίπου επτά ημέρες οι δικηγόροι του Νεϊμάρ παρουσιάστηκαν τόσο στα γραφεία της Λίγκας όσο και στην Μπαρτσελόνα, κρατώντας μία επιταγή ύψους 222.000.000€ που αντιστοιχεί στην ρήτρα του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Μία εβδομάδα αργότερα, ο 24χρονος επιθετικός δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της Παρί Σεν Ζερμέν και αυτό γιατί οι άνθρωποι της Μπάρτσα αρνούνται να στείλουν στην Γαλλία τα απαραίτητα έγγραφα.

Ποιος είναι ο λόγος; Η επιταγή που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του Νεϊμάρ είναι μεν γνήσια, όμως πρέπει να... αντιστοιχεί και σε ένα πραγματικό ποσό, το οποίο ακόμα δεν έχει καταβληθεί!

Όπως τονίζουν από την Μπαρτσελόνα (και μεταφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ), μόνον όταν κάνουν check-in στο λογαριασμό τους και δουν πως υπάρχει η απαραίτητη ρευστότητα από τα 222.000.000€ θα στείλουν και επίσημα τα χαρτιά του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως η Παρί Σεν Ζερμέν ανήκει σε εταιρία από το Κατάρ που έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Νασέρ αλ-Κελαϊφί, με τη χώρα να μαστίζεται από κρίση με τους γείτονες της τους τελευταίους μήνες και να αποτελεί το... μαύρο πρόβατο για τις Αραβικές χώρες, λόγω κατηγοριών για συνεργασία με τρομοκράτες!