Ποια Χρυσή Μπάλα; Για άλλο λόγο πήγε Παρί ο Νεϊμάρ!

Ο πατέρας του Νεϊμάρ αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως ο Νεϊμάρ δεν νοιάζεται για τη Χρυσή Μπάλα και για αυτό δεν είχε πρόβλημα να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

PSG's Neymar, left, celebrates his opening goal with his teammate Lucas Mbappeduring a French League One soccer match Paris-Saint-Germain against Bordeaux at Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Sept. 30, 2017. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar, left, celebrates his opening goal with his teammate Lucas Mbappeduring a French League One soccer match Paris-Saint-Germain against Bordeaux at Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Sept. 30, 2017. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Ποιά Χρυσή Μπάλα; Αρκετοί ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν πως ο Νεϊμάρ επέλεξε να αποχωριστεί την Μπαρτσελόνα και να αποδεχτεί το μυθικό συμβόλαιο που του προσέφερε η Παρί Σεν Ζερμέν για να αυξήσει τις πιθανότητές του ώστε να πάρει τον τίτλο του κορυφαίου στον κόσμο, όμως, σύμφωνα με τον πατέρα του, άλλο ήταν το κίνητρο.

Αυτό ήταν η κατάκτηση του Champions League με ομάδα όπου θα είναι εκείνος το... πρώτο βιολί και όχι ο Λιονέλ Μέσι, με τον πατέρα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ να παραδέχεται με δηλώσεις του στο "Telefoot".

"Με εξέπληξε η απόφαση που πήρε να πάει στην Παρί. Είχαμε πρόταση από πέρσι, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. Φέτος όμως ήθελε να πάρει το ρίσκο. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να τον μεταπείσει, αλλά ήταν αποφασισμένος.

Ήθελε την πρόκληση αυτή και πήγε στην Παρί για να κατακτήσει το Champions League. Έχει πέντε χρόνια να τα καταφέρει. Αν ήθελε να πάρει τη Χρυσή Μπάλα, θα έμενε στην Μπαρτσελόνα", δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ για την κόντρα του Νεϊμάρ με τον Καβάνι για τις εκτελέσεις των πέναλτι και των φάουλ στην Παρί, είπε:

"Η ιστορία μεταξύ Νεϊμάρ και Καβάνι απέκτησε μεγαλύτερη δημοσιότητα από την πραγματική της σημασία. Ήταν υπερβολικά όσα γράφτηκαν. Όλα είναι καλά ανάμεσά τους".

Το τελευταίο ματς της Παρί κόντρα στην Μπορντό μάλλον δικαιώνει την άποψή του αφού ο Νεϊμάρ όχι μόνο έβγαλε ασίστ στο ματς για τον Καβάνι αλλά μετά το γκολ του "Matador" οι δύο παίκτες είχαν θερμό εναγκαλισμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK