Πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως γυρίζει πίσω... χθες!

Μία δήλωση εκ... Βραζιλίας που θα συζητηθεί όσο καμία άλλη έκανε αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν και πρώην άσος της Μπαρτσελόνα. "Αν με πάρουν τηλέφωνο, γυρίζω το πρωί"! Διαβάστε ποιος το είπε.

Barcelona's Dani Alves, Neymar and Lionel Messi, from left to right, celebrate after scoring their third goal during the final of the Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, May 30, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez)
dani alves neymar AP IMAGES

Το καλοκαίρι του 2008 η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνι Άλβες από τη Σεβίλλη με ένα ποσό πάνω από 32.000.000€ μαζί με τα μπόνους. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έγραψε ιστορία με τα χρώματα των "μπλαουγκράνα", αφού κατέκτησε 23 τίτλους στα οκτώ χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Το 2016, ωστόσο, κι ενώ είχε συμβόλαιο ενός χρόνου ακόμα πήρε μεταγραφή στη Γιουβέντους, θεωρώντας πως δεν τον σεβάστηκαν προσφέροντας του νέα συμφωνία. Πλέον, ως ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, όχι μόνο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα, αλλά δηλώνει πως μπορεί να το κάνει... αύριο το πρωί!

" Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου. Αν αδύνατο να πως δεν θα γυρίσω. Αν με πάρουν τηλέφωνο, γυρίζω και αύριο το πρωί ακόμα", είπε αρχικά στην Globo TV και συνέχισε:

" Θα έλεγα ψέματα αν ισχυριζόμουν πως δεν με πείραξε όταν έφυγα. Ήταν πονεμένη ιστορία γιατί έδωσα τα πάντα έτσι ώστε να γράψουμε ιστορία, με αποτελέσματα που ποτέ κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί..

Αποχώρησα με 23 τίτλους σε οκτώ χρόνια. Τους έδωσα πολλά και στο τέλος δεν σεβάστηκαν την ιστορία μου. Όμως η Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα το σπίτι μου και το ξέρουν καλά. Πως να μην θέλω να γυρίσω πίσω λοιπόν;"

Μοιάζει δύσκολο στα 35 πάντως να γυρίσει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK