Την... κουμπαριά στο "γάμο" Παρί-Ρονάλντο ο Πέπε

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πέπε, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να είναι ο άνθρωπος... κλειδί στην προσπάθεια μετακίνησης του Κριστιάνο από την πρωτεύουσα της Ισπανίας σε αυτή της Γαλλίας.

Την... κουμπαριά στο "γάμο" Παρί-Ρονάλντο ο Πέπε

Η "Marca" ρίχνει κι άλλο... λάδι στη φωτιά του σήριαλ της απομάκρυνσης του Κριστιάνο Ρονάλντο από το "θρόνο" της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του συγκεκριμένου Μέσου, ο πρώην συμπαίκτης του πρωταθλητή Ευρώπης με Πορτογαλία και Ρεάλ, Πέπε έχει αναλάβει να πείσει τον αστέρα... αμίγκο του να έρθει παρέα μαζί του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Πέπε δεν έχει υπογράψει επίσημα στην ομάδα του Έμερι, αλλά η υπόθεση είναι τελειωμένη, οπότε προσπαθεί και καλά κάνει να πείσει τον Κριστιάνο να έρθει στην Πάρι, αφού η συγκεκριμένη ομάδα παρότι διαθέτει εξαιρετικό υλικό δεν μπορεί να κάνει την ευρωπαϊκή υπέρβαση. Της λείπει αυτό το κάτι που μοιάζει να είναι ένας παίκτης με την προσωπικότητα του Πορτογάλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο έτερος αμυντικός της "Βασίλισσας" και αρχηγός της ομάδας, Σέρτζιο Ράμος έχει αναλάβει αντίθετο ρόλο από τον Πέπε και με τηλεφώνημα προσπάθησε να τον μεταπείσει να φύγει από την ομάδα με την οποία έχει κατακτήσει τρία Champions League.

Όσον αφορά την Παρί, σύμφωνα με δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών, φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει 140.000.000 ευρώ στη Ρεάλ και άλλα 30 στον Πορτογάλο για να αποσπάσει τη "χρυσή" υπογραφή του.

Photo Credit's: AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK