"Βόμβα" από Βαρκελώνη: "Ο Νεϊμάρ στην Ρεάλ το 2019"!

Λίγες ώρες πριν την πρώτη μάχη της Παρί με την Ρεάλ η "Mundo Deportivo" θέλησε να... ανάψει περισσότερα τα αίματα με σούπερ αποκάλυψη για το μέλλον του Νεϊμάρ!

PSG's Neymar gestures during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Neymar gestures during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε την αρπαγή του αιώνα το καλοκαίρι του 2017 πληρώνοντας ρήτρα ύψους 222.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα, όμως δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό από τώρα να μετανιώσει για αυτή την κίνηση.

Όχι λόγω του υπέρογκου ποσού που έδωσε για να μετακομίσει στο Παρίσι ο Βραζιλιάνος αλλά για το ενδεχόμενο ο 26χρονος άσος να την αφήσει στα... κρύα του λουτρού για να πάει στη μεγάλη αντίπαλο της "Μπάρσα", την Ρεάλ Μαδρίτης!

Μπερδευτήκατε; Υπεύθυνη για αυτό είναι η "Mundo Deportivo" μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσής της, αφού προχώρησε την Τετάρτη (14/2) στην αποκάλυψη πως ο σούπερ σταρ της Παρί θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης το 2019!

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, η συμφωνία του παίκτη με τους "μερένγκες" είναι κλεισμένη, με τον Νεϊμάρ να εμφανίζεται απογοητευμένος από το (χαμηλό όπως το θεωρεί ο ίδιος) επίπεδο της Ligue 1 και τη σκληρότητα με την οποία τον αντιμετωπίζουν οι παίκτες των άλλων ομάδων και να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ισπανία.

Αυτή τη στιγμή έχει ως πρώτο στόχο την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας που θεωρεί πως είναι ευκολότερο να κερδίσει ως παίκτης της Παρί και με το Μουντιάλ προ των πυλών, με τον ίδιο να μη δείχνει πάντως διατεθειμένος να μείνει παραπάνω από δύο χρόνια στο "βαρετό Παρίσι".

Σύμφωνα πάντα με την "Mundo Deportivo", ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποχωρήσει από την Ρεάλ το 2019 όπου θα είναι ήδη 34 ετών και ο Νεϊμάρ στα 27 του θα είναι στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του για να γίνει ο ηγέτης της και να αγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα που του ταιριάζει περισσότερο με βάση τα χαρακτηριστικά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK