"Αγανακτισμένος ο Ρονάλντο, θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ"

"Βόμβα" μεγατόνων έριξε η πορτογαλική "Α Bola" η οποία υποστηρίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σοβαρό λόγο που είναι αγανακτισμένος στην Ισπανία και θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Πριν από μερικές ημέρες η πορτογαλική "A Bola" έγραφε για πρόταση 180.000.000 ευρώ στη Ρεάλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Την Παρασκευή (16/6) η εφημερίδα κυκλοφόρησε με κεντρικό τίτλο στο πρωτοσέλιδό της "Θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ ο Ρονάλντο".

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο δεν θα μπορούσε να περάσει στα... ψιλά και ήδη είναι πρώτο θέμα σε πολλά ισπανικά, αλλά και πορτογαλικά μέσα.

Σύμφωνα με την "A Bola" ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αγανακτισμένος μετά και το σκάνδαλο με τα χρήματα που χρωστάει στην εφορία (14.700.000 ευρώ). Μην ξεχνάμε ότι του ασκήθηκε δίωξη και πλέον κινδυνεύει μέχρι και φυλάκιση.

Όπως φαίνεται δεν έχει μιλήσει με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να του εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, το έχει εκμυστηρευτεί ωστόσο στο περιβάλλον του. Μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει και η Ρεάλ μετά τις νέες εξελίξεις...

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.