Αλλάζει το σήμα για... θρησκευτικούς λόγους η Ρεάλ

Για χάρη των φίλων της στη Μέση Ανατολή, η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές στο σήμα της.

Σε μια αλλαγή στο σήμα της για θρησκευτικούς λόγους προχωράει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι "μερένγκες" λοιπόν παραχώρησαν στον όμιλο "Marka", του οποίου η έδρα βρίσκεται να Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το δικαίωμα να κατασκευάζει, να διανέμει και να πουλά τα προϊόντα της Ρεάλ με δική του βούληση, στις εξής χώρες: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Ομάν.

“Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις θρησκείες στις οποίες υπάρχει μια ευαισθησία για τα προϊόντα που έχουν σταυρό”, τόνισε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Κεϊλέντ αλ Μεϊρί, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Έτσι ο χριστιανικός σταυρός που απεικονίζεται στην κορυφή του σήματος της μαδριλένικης ομάδας αναμένεται ν' αφαιρεθεί, μόνο όμως για τις συγκεκριμένες χώρες που αναφέρθηκαν.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...