Εντυπωσιακό το ανανεωμένο "Σαντιάγο Μπερναμπέου"

Το δημοτικό συμβούλιο της Μαδρίτης ενέκρινε το σχέδιο ανάπλασης της ιστορικής έδρας της Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον το γήπεδο μπαίνει στην τελική φάση “λίφτινγκ”. Δείτε φωτογραφίες.

Οι φανς της Ρεάλ Μαδρίτης θα χαίρονται ένα ανανεωμένο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" από εδώ και πέρα. Το δημοτικό συμβούλιο της Μαδρίτης ενέκρινε το σχέδιο ανάπλασης και επιδιορθώσεων στο ιστορικό γήπεδο και θα ξεκινήσουν από εδώ και πέρα όλες οι απαραίτητες διεργασίες, έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα έργα όσο πιο σύντομα γίνεται.

Το νέο πρότζεκτ θα περιλαμβάνει μία αίθουσα αποκατάστασης, την επέκταση του μουσείου και την ανακατασκευή και βελτίωση του πολυτελούς ξενοδοχείου, που θα αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του νέου "Μπερναμπέου".

Η περιοχή που θα επωφεληθεί θα είναι η πλατεία της "Sacred Hearts", όπου δε θα υπάρχει πλέον το πολυκατάστημα της Λα Εσκουίνα και θα αντικατασταθεί από έναν χώρο πρασίνου 6.000 τ.μ. Το ύψος του νέου σταδίου θα αυξηθεί περίπου 10 με 11 μέτρα, ενώ στη “Πασεο Ντε Λα Καστεγιάνα”, θα αφαιρεθεί το πάρκινγκ και θα δημιουργηθεί μία περιοχή για πεζούς. Τέλος, ο δρόμος του Ραφαέλ Σαλγάδο, παράλληλος στο στάδιο, θα υποστεί σημαντικές αλλαγές. 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.