Από την... Καλαμάτα στην Γιουβέντους και με τη βούλα ο Ρονάλντο!

Η μεταγραφή της δεκαετίας είναι πλέον γεγονός! Η Ρεάλ Μαδρίτης επισημοποίησε τη συμφωνία της με την Γιουβέντους για την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με το deal να φτάνει στα 105 εκ.ευρώ! Διαβάστε τα αποθεωτικά σχόλια του μαδριλένικου συλλόγου στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση για τον "CR7".

Από την... Καλαμάτα στην Γιουβέντους και με τη βούλα ο Ρονάλντο!

Η βόμβα του καλοκαιριού που ενδέχεται να αλλάξει την ιστορία της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης ενεργοποιήθηκε! Μετά από εννέα χρόνια παραμονής στο "Μπερναμπέου" όπου έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης αλλά και του κόσμου όσον αφορά σε ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα συνεχίσει πλεον την καριέρα του στην "βέκια σινιόρα".

Οι "μερένγκες" ανακοίνωσαν επίσημα τη συμφωνία τους με τους νταμπλούχους Ιταλίας, με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία και την Ιταλία να αποκαλύπτουν πως το deal μεταξύ των δύο ευρωπαϊκών κολοσσών έκλεισε στα 105.000.000 ευρώ, με τον παίκτη να αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 30.000.000 ευρώ ετησίως.

Ο παίκτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα (Κόστα Ναβαρίνο) όπου απολαμβάνει μίνι διακοπές και είχε συνάντηση την Τρίτη με τον πρόεδρο της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του ιταλικού συλλόγου.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures to supporters as he celebrates with teammates after winning the Champions League final soccer match, at the Cibeles square in Madrid, Spain, Sunday, May 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures to supporters as he celebrates with teammates after winning the Champions League final soccer match, at the Cibeles square in Madrid, Spain, Sunday, May 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Αυτό που πρέπει να υπογραμμιστεί είναι πως στην ανακοίνωσή της, η Ρεάλ αναφέρει πως η μεταγραφή έγινε καθώς ο σύλλογος σεβάστηκε την επιθυμία του παίκτη να φύγει ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Σήμερα η Ρεάλ θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε έναν παίκτη που έδειξε πως είναι ο καλύτερος στον κόσμο και ο οποίος σημάδεψε μία από τις λαμπρές εποχές στην ιστορία του συλλόγου μας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πέρα από τους τίτλους , τους θριάμβους και τα τρόπαια που κατακτήσαμε κατά τη διάρκεια αυτών των 9 ετών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένα παράδειγμα αφοσίωσης, εργασίας, υπευθυνότητας, ταλέντου και βελτίωσης...

Είναι επίσης ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ με 451 γκολ σε 438 ματς. Συνολικά πήρε 16 τίτλους, εκ των οποίων 4 Κύπελλα Πρωταθλητριών, τα 3 στις ισάριθμες τελευταίες σεζόν και 4 στις πέντε τελευταίες.

Σε ατομικό επίπεδο, με τη φανέλα της Ρεάλ, κέρδισε μεταξύ άλλων 4 Χρυσές Μπάλες και 3 Χρυσά Παπούτσια. Για την Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι πάντα ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολά της και μία ξεχωριστή αναφορά για τις επόμενες γενιές. Η Ρεάλ θα είναι πάντα το σπίτι σου".

Σημειώνεται πως εννέα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ρονάλντο στην Γιουβέντους, η Ρεάλ δημοσιοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αποχαιρετιστήρια ανοιχτή επιστολή του παίκτη προς τους φίλους της ομάδας, μέσω της οποίας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τα 9 χρόνια που πέρασε στην Μαδρίτη, από τα 24 έως τα 33 του χρόνια!

UPDATE: Μία ώρα μετά την ανακοίνωση της Ρεάλ ήρθε και η επισημοποίηση του deal από την Γιουβέντους. Η νταμπλούχος Ιταλίας έκανε γνωστό πως ήρθε σε συμφωνία με την πρωταθλήτρια Ευρώπης για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και πως θα καταβάλλει το ποσό των 100.000.000 ευρώ σε δύο δόσεις συν 12.000.000 ευρώ ως μπόνους. Ο Πορτογάλος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK