"Αποφασισμένος να φύγει ο Κριστιάνο"

Οι Άγγλοι πήραν τη... σκυτάλη από τους Πορτογάλους και με αποκλειστικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν την επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από την Ισπανία! "Το εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του", αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo watches the math at the bench during the Champions League semifinal soccer match between Manchester City and Real Madrid, at the City of Manchester stadium in Manchester, England, Tuesday, April 26, 2016. (AP Photo/Jon Super)
Cristiano Ronaldo AP

Το πρωί της Παρασκευής (16/6) τόσο η A bola όσο και η Record αποκάλυψαν πως ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τη Μαδρίτη και την Ισπανία γενικότερα, λόγω του σκανδάλου αλά... Μέσι με "απόκρυψη εσόδων από την εφορία που ξεπερνούν τα 14.000.000€".

Σύμφωνα με το BBC ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αποφασισμένος να κάνει πράξη την επιθυμία του, με άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος να αποκαλύπτει στο βρετανικό Μέσο πως είναι "σκασμένος" και "θυμωμένος" με την έκταση που πήρε το θέμα, αφού ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει καμία παρανομία.

Μάλιστα, έχει εκμυστηρευτεί στους συμπαίκτες του την απόφαση δημιουργώντας τεράστια αναστάτωση στον οργανισμό της Ρεάλ Μαδρίτης, που περιμένει διάψευση από την πλευρά του Πορτογάλου η οποία δεν... έρχεται.

Θυμίζουμε πως το 2016 ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2021 με... αστρονομική ρήτρα αποδέσμευσης, οπότε οι υποψήφιοι μνηστήρες θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πάντως στην Αγγλία οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύονται να... πιστέψουν τα όσα διαβάζουν περί επιστροφή του στους "κόκκινους διαβόλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK