Απουσία με... νόημα στη παρουσίαση της νέας φανέλας της Ρεάλ

Πολλοί θα πίστευαν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ήταν το βασικό πρόσωπο στην παρουσίαση της νέας φανέλας της Ρεάλ. Λάθος, αφού δεν υπάρχει σε ούτε ένα φωτογραφικό κλικ. Απουσία που σημαίνει πολλά ή μήπως όχι;

Απουσία με... νόημα στη παρουσίαση της νέας φανέλας της Ρεάλ
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η... αινιγματική on camera δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, στην οποία ανέφερε πως: " ήταν πολύ ωραίο που έπαιξα για τη Ρεάλ", έσκασε σαν "βόμβα" στο "στρατόπεδο" των "μερένγκες" και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Μόνο που τις τελευταίες ημέρες, τα ερωτηματικά αυτά τείνουν να γίνουν... τελεία και παύλα καθώς υπάρχει λόγος.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε στη δημοσιότητα VIDEO και PHOTOS απ' τη παρουσίαση της νέας της φανέλας, την οποία προώθησαν οι: Μπενζεμά, Κρος, Μαρσέλο, Μόντριτς, ακόμη και ο... φευγάτος Μπέιλ.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την απουσία του Ρονάλντο έδωσε τροφή στα σενάρια που αφορούν το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν ερίζουν για τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί υποστηρίζουν πως επειδή ο Κριστιάνο έχει συμβόλαιο με άλλη εταιρεία απ' αυτή που ντύνει τη Ρεάλ, ενδεχομένως αυτό να στάθηκε "εμπόδιο" στην παρουσία του στη καμπάνια της νέας φανέλας.

VIDEO ΚΑΙ PHOTOS ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK