Αυτοί οι "5" διεκδικούν τον Μπέιλ το Καλοκαίρι

Παρά την επάνοδο του Γκάρεθ Μπέιλ από τον τραυματισμό του, ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσιάζεται αμετακίνητος στη πώληση του Ουαλού άσου το καλοκαίρι, καθώς διακαής πόθος του Ισπανού έχει γίνει πλέον ο Νεϊμάρ.

Real Madrid's Gareth Bale lays down on the ground after being tackled inside the box during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Alaves at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 24, 2018. Bale scored once in Real Madrid's 4-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Bale AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Πέντε σύλλογοι βρίσκονται ήδη σε επικοινωνία για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να καλοβλέπει τη πώλησή του. Ο Ουαλός επέστρεψε πρόσφατα στην αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό του, πρωταγωνιστώντας, μάλιστα, στο ματς του πρώτου γύρου της Ρεάλ με τη Παρί.

Οι ενδιαφερόμενοι "μνηστήρες", μετά την "δυνατή" επιστροφή του Μπέιλ στην αγωνιστική δράση, πολλαπλασιάστηκαν. Ήταν γνωστό ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ωστόσο άλλες 4 αγγλικές ομάδες σκοπεύουν να τον επαναπατρίσουν στο "Νησί", με τα ονόματα των Τσέλσι, Λίβερπουλ, Σίτι και Τότεναμ να κάνουν την εμφάνισή τους.

Όσον αφορά τη τιμή που κυμαίνεται ο αστέρας των μαδριλένων, ένα ποσό της τάξεως των 75 εκατ. ευρώ μπορεί να τον εντάξει ξανά στα βρετανικά "σαλόνια". Παρόλα αυτά, ο Φλορεντίνο Πέρεθ ίσως κοιτάξει να αυξήσει τη τιμή πώλησης, μιας και έχει βλέψεις να συγκεντρώσει το ποσό των 400 εκατ. ευρώ που θα χρειαστεί για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK