Αυτόν αποφάσισε να διώξει το καλοκαίρι ο Ζιντάν!

Πριν από λίγους μήνες υπέγραψε νέο "βασιλικό" συμβόλαιο με την Ρεάλ όμως ο Ζινεντίν ΖΙντάν το πήρε απόφαση να τον... ξεφορτωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Real Madrid's Gareth Bale, left, celebrates with teammates Karim Benzema, second from left, Luka Modric, center, Cristiano Ronaldo, second from right, and Francisco Roman Isco after scoring a goal against Deportivo Coruna during their Spanish La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Jan. 9, 2016. Bale scored a hat-trick and Benzema twice in Real Madrid's 5-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Gareth Bale, left, celebrates with teammates Karim Benzema, second from left, Luka Modric, center, Cristiano Ronaldo, second from right, and Francisco Roman Isco after scoring a goal against Deportivo Coruna during their Spanish La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Jan. 9, 2016. Bale scored a hat-trick and Benzema twice in Real Madrid's 5-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Θεωρείται, όχι άδικα, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου και τον περασμένο Σεπτέμβριο η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε πόσο τον υπολογίζει, αφού υπέγραψε μαζί του νέο συμβόλαιο έως το 2022, προσφεροντάς του 6.000.000 ευρώ ετησίως και βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 700.000.000 ευρώ!

Η αναφορά γίνεται για τον Ίσκο, για τον οποίο είχε βάλει μάλιστα... πλάτη και ο ίδιος ο Ζιντάν επιλέγοντας να τον κρατήσει και να ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Χάμες Ροντρίγκες, με τον Γάλλο τεχνικό να έχει όμως τώρα διαφορετική άποψη.

Όχι για την αξία του αλλά για την προσφορά του στους "μερένγκες" τη φετινή σεζον, με τον "Ζιζού" να είναι απογοητευμένος από τον Ισπανό μεσοεπιθετικό σύμφωνα με αποκάλυψη της ισπανικής τηλεοπτικής εκπομπής "El Chiringuito" και να έχει εισηγηθεί την αποχώρησή του το καλοκαίρι.

Αυτόν αποφάσισε να διώξει το καλοκαίρι ο Ζιντάν!

"Ο Ίσκο κέρδισε το παιχνίδι με τον Κολομβιανό (σ.σ. τον Χάμες Ροντρίγκες) αλλά φέτος έγινε ένας παίκτης με μικρή επιρροή στην ομάδα ενώ πέρυσι ήταν αρκετά σημαντικός για αυτήν.

Ο Ζιντάν θαυμάζει τον Ίσκο, αγαπάει τον τρόπο παιχνιδιού του και σκέφτηκε πως θα ήταν σημαντικός σε αυτή την Ρεάλ.

Όμως τώρα είναι απογοητευμένος και αν τα πράγματα δεν αλλάζουν και ο Ζιντάν παραμείνει στην Μαδρίτη, τότε θα αποχωρήσει ο Ίσκο", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αυτόν αποφάσισε να διώξει το καλοκαίρι ο Ζιντάν!

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν ισχύει η αποκάλυψη του εν λόγω μέσου, η Ρεάλ δεν χωράει και τους δύο και ένας εκ των Ζιντάν ή Ίσκο θα αποτελέσει παρελθόν από τους Μαδριλένους τη νέα αγωνιστική σεζόν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK