Δίνει 105.000.000 ευρώ για τον "νέο Μέσι" αλλά τρώει πόρτα!

Η Ρεάλ ετοιμάζεται να καταθέσει αστρονομική πρόταση για να αποκτήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα αλλά ο Αργεντινός άσος θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Γιουβέντους!

Δίνει 105.000.000 ευρώ για τον "νέο Μέσι" αλλά τρώει πόρτα!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και θεωρούν πως ο χαρακτηρισμός "νέος Μέσι" που του έχει αποδοθεί είναι απόλυτα δικαιολογημένος με βάση τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής στη Serie A αλλά και τις δυνατότητες που φέρεται να έχει, όμως όλα δείχνουν πως παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ θα κάνει πρόταση μαμούθ για αυτόν θα βρει σε.. τοίχο.

Στην Ισπανία είναι σίγουροι πως οι πρωταθλητές Ευρώπης θα καταθέσουν πρόταση ύψους 105.000.000 ευρώ για να πείσουν την Γιουβέντους να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του Πάουλο Ντιμπάλα όμως την ίδια ώρα οι Ιταλοί είναι κατηγορηματικοί: ο Ντιμπάλα έχει πάρει την απόφασή του και θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με την Γιουβέντους.

Δίνει 105.000.000 ευρώ για τον "νέο Μέσι" αλλά τρώει πόρτα!

"Αν είναι δύσκολο να απορρίψω την Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα; Δεν μου έχει φτάσει ακόμα κάποια πρόταση οπότε δεν υπάρχει κάτι για να απορρίψω. Ο μάνατζέρ μου θα φτάσει στην Ιταλία μέσα σε λίγες ημέρες και περιμένω την απάντηση της δοίκησης που θα συζητήσει με τον μάνατζέρ μου για το νέο μου συμβόλαιο.

Θα μου άρεσε να γίνω όπως ο Ντελ Πιέρο στην Γιουβέντους. Θέλω να ανανεώσω", δήλωσε ο Ντιμπάλα μετά το ματς Κυπέλλου με την Αταλάντα, όπου ήταν πρωταγωνιστής στην πρόκριση των "μπιανκονέρι" στα προημιτελικά έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK