Έδωσε 38.000 ευρώ για μία βραδιά με τον... Ρονάλντο!

Η "Charity Stars" έβαλε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε... δημοπρασία για ιερό σκοπό και μάζεψε το ποσό των 38.000 δολαρίων. Διαβάστε τι κέρδισε η μεγάλη νικήτρια και φαν του "CR7".

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Aυτό θα πει τρέλα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Η "Charity Stars", οργάνωση που καταπιάνεται με το να προσφέρει μοναδικά αντικείμενα και συναντήσεις με διάσημα πρόσωπα, είχε έρθει σε συμφωνία με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και προσέφερε σε έναν θαυμαστή ή μία θαυμάστριά του την ευκαιρία να τον γνωρίσει από κοντά με το.. αζημίωτο.

Συγκεκριμένα, όποιος έκανε την καλύτερη προσφορά θα είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ένα ματς της Ρεάλ στο "Μπερναμπέου" (θα εξασφάλιζε δύο εισιτήρια), μία προπόνηση των "μερένγκες" πριν το ματς, ενώ θα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον CR7 και να του δώσει ένα αντικείμενο της δικής του επιλογής για να υπογράψει πάνω σε αυτό.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo grimaces during Spanish the La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo grimaces during Spanish the La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Όλα αυτά θα γίνονταν στο πλαίσιο συγκέντρωσης χρημάτων για άπορες οικογένειες και παιδιά που ζουν στο όριο της φτώχειας, με το διαγωνισμό να γίνεται on line και να υπάρχει νικητής.

Για την ακρίβεια νικήτρια, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να αποκαλύπτει πως μία Αμερικανίδα φαν του Πορτογάλου θα εκπληρώσει το όνειρό της να τον δει από κοντά αφού πλειοδότησε με προσφορά ύψους 38.000 ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK