Έκραξαν τον Καρίμ ότι "κρύφτηκε" για να μην αποδοκιμαστεί, αλλά...

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται σ' ένα από τα χειρότερα φεγγάρια της καριέρας του και η αφλογιστία στο γήπεδο διαδέχεται τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και ένας τραυματισμός... παρεξηγημένος.

Real Madrid's Karim Benzema reacts after Tottenham scored during a Group H Champions League soccer match between Real Madrid and Tottenham Hotspur at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday Oct. 17, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Karim Benzema reacts after Tottenham scored during a Group H Champions League soccer match between Real Madrid and Tottenham Hotspur at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday Oct. 17, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεώρησαν ότι ο Καρίμ Μπενζεμά επικαλέστηκε τραυματισμό για να μην παίξει στα πρώτα ματς της Ρεάλ το 2018. Ο λόγος δεν ήταν για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αλλά όπως έλεγαν οι... κακές γλώσσες ήθελε να αποφύγει τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της "Βασίλισσας".

Άκυρο, πάντως, το σενάριο συνωμοσίας καθώς το ιατρικό επιτελείο των "Μερένγκες" επιβεβαίωσε ότι ο Γαλλοαλγερινός ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο δεξί πόδι που.... κληρονόμησε από το "κλάσικο" και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες.

Ο διεθνής στράικερ δεν περνάει τις καλύτερες των ημερών του στην πρωτεύουσα, καθώς φημολογείται ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη αμφότερων των Πέρεθ και Ζιντάν με την φυγή να μοιάζει πιο κοντινή από ποτέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK