Έτσι "έφαγε" τον Φαν Νίστελροϊ ο CR7

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φαν Νίστελροϊ συνεργάστηκαν δύο φορές. Η πρώτη ήταν στη Μάντσεστερ και η δεύτερη το 2009 στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο άνδρες δεν ήταν ποτέ φίλοι ενώ κάποια στιγμή στο "Όλντ Τράφορντ" δεν αντάλλαζαν... καλημέρα, με τον CR7 τελικά να "τρώει" τον Ολλανδό από την ομάδα του Φέργκιουσον.

Έτσι "έφαγε" τον Φαν Νίστελροϊ ο CR7
PHOTO CREDITS: AP PHOTO/JON SUPER

Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του Τόνι Μπλερ και έμπιστος άνθρωπος του Φέργκιουσον έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το τέλος της συνεργασίας του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ με τη Μάντσεστερ και την "ευθύνη" που έφερε ο CR7 στην απόφαση του Σερ Άλεξ.

Ο Άλιστερ Κάμπελ αποκάλυψε ότι λίγο μετά το θάνατο του πατέρα του Κριστιάνο, ο Ολλανδός (που σύμφωνα με τον Κάμπελ ήταν γενικά αυταρχικός και εγωκεντρικός άνθρωπος) είπε στον Κριστιάνο πάνω σ' έναν... ποδοσφαιρικό τσακωμό στην προπόνηση ότι έχει νέο πατέρα πλέον τον Κάρλος Κεϊρός!

Ο Κεϊρός ζήτησε αμέσως από τον επιθετικό των "οράνιε" να σεβαστεί το πένθος του νεαρού τότε Κριστιάνο με τον Ρουντ να απαντάει: " Εγώ δεν σέβομαι κανέναν..."

Μετά την ένταση που προκλήθηκε ο Ολλανδός τελικά ζήτησε συγγνώμη, αλλά ο Κριστιάνο ήταν ανένδοτος και δεν θέλησε από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ούτε να βλέπει τον πρώην συμπαίκτη του.

Όταν το επεισόδιο έφτασε στ' αυτιά του Φέργκιουσον, ο Σκωτσέζος έστειλε τον Φαν Νίστελροϊ σπίτι και στο τέλος της σεζόν τον... απέλασε. Το 2009 ο Κριστιάνο μετακόμισε στη Μαδρίτη και συναντήθηκε εκ νέου με τον Ολλανδό, χωρίς ωστόσο να καταγραφεί στα... βιβλία κάποιο νέο επεισόδιο στη μεταξύ τους σχέση.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

News 24/7

24MEDIA NETWORK