Για αυτό θέλει να γυρίσει στην Αγγλία ο Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κατακτήσει τα πάντα στην Ρεάλ όμως η επιθυμία επιστροφής στην Αγγλία συνεχίζει να τριβελίζει το μυαλό του και το έδειξε για μία ακόμα φορά. Διαβάστε το story.

Για αυτό θέλει να γυρίσει στην Αγγλία ο Κριστιάνο!

Τα τελευταία οκτώ χρόνια μεγαλουργεί σε συλλογικό επίπεδο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και συναγωνίζεται με τον Λιονέλ Μέσι για τον τίτλο του κορυφαίου στον κόσμο, όμως ακόμα και αυτό το γεγονός δεν είναι αρκετό για να κρατήσει αιώνια τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο "Bernabeu".

Τουλάχιστον αυτό μπορεί να υποθέσει κανείς μετά την αποκάλυψη της "Cadena Ser", η οποία αναφέρει πως ο CR7 κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον των δικαστικών αρχών για την υπόθεση φοροδιαφυγής (ύψους 14.700.000 ευρώ) που τον βαραίνει, δεν παρέλειψε να κάνει σύγκριση Αγγλίας και Ισπανίας.

"Θυμάμαι όταν έφθασα στην Αγγλία και μου εξήγησαν πως λειτουργούν τασ πράγματα. Όταν έφθασα στο Μάντσεστερ σε ηλικία 18 ετών με ενημέρωσαν ότι η ρύθμιση των χρεών, ήταν το καλύτερο μέσο που διέθετα, κάτι που έκαναν και με τους υπόλοιπους παίκτες.

Στην Ισπανία πρέπει να πληρώνεις περισσότερο για να αποφύγεις τα προβλήματα. Δεν είχα ποτέ παρόμοια θέματα στην Αγγλία και για αυτό θα ήθελα να επιστρέψω εκεί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 32χρονος άσος και πρόσθεσε:

"Πάντα πλήρωνα τους φόρους στην Αγγλία όπως και στην Ισπανία και πάντα θα το κάνω. Είμαι ανοιχτό βιβλίο, ψάξτε στο Google και θα μάθετε τα πάντα για μένα και πόσα χρήματα κερδίζω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK