Η επιστροφή του Ρονάλντο στους πρώτους σκόρερ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ασταμάτητος και παραμένει ένας δεινός σκόρερ. Μπορεί η φετινή σεζόν του με τη Ρεάλ να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, ωστόσο ο Πορτογάλος έχει ανεβάσει ρυθμούς και μετά τα τέσσερα γκολ με τη Χιρόνα, ξαναμπαίνει "σφήνα" στη διεκδίκηση του πρώτου σκόρερ της La Liga.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his second goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Girona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Paul White)
Κριστιάνο Ρονάλντο AP IMAGE

Εκεί που όλα τα στατιστικά για την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα της Ισπανίας έδειχναν Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βαλθεί να τ' ανατρέψει όλα.

Τα χρόνια περνούν, οι σεζόν το ίδιο, όμως τα ρεκόρ συνεχίζουν να καταρρίπτονται από τον Πορτογάλο άσο. Το αποδεικνύει και ο ίδιος άλλωστε, εκτός από τη δράση του στο γήπεδο, στις λέξεις, καθώς δήλωσε το Σάββατο ότι " δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ξανά άλλος Κριστιάνο" .

Κι αυτή η αλαζονική δήλωση δικαιολογείται, αν θυμηθούμε πως ο Ρονάλντο σκόραρε τέσσερα γκολ απέναντι στη Ζιρόνα, καταφέρνοντας να το κάνει για έβδομη φορά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και θέλοντας άλλη μία φορά να το πετύχει, ώστε να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Τέλμο Θάρρα στη Primera Division.

Ακόμη ένα στατιστικό που δείχνει τη κλάση του αστέρα της "Βασίλισσας" είναι πως τα τέσσερα γκολ που σκόραρε το Σάββατο,ήρθαν σε πέντε μόλις τελικές προσπάθειες.

Από την 20η μέχρι την 29η αγωνιστική έχει σκοράρει 18 γκολ, φτάνοντας τα 22 στο πρωτάθλημα και "μπαίνοντας" ξανά στη διεκδίκηση του βραβείου του πρώτου σκόρερ στην Ισπανία.

Φυσικά, στη θεαματική αλλαγή που παρουσιάζει ο αστέρας των Μαδριλένων έχει μεγάλη συμβολή ο Ζινεντίν Ζιντάν, μιας και η επιλογή του να τοποθετεί τον Πορτογάλο στη κορυφή της επίθεσης, πλάι στον Καρίμ Μπενζεμά αξιολογείται με θετικό πρόσημο.

Πιο αναλυτικά ο Μέσι έχει 25 γκολ, ο Ρονάλντο ακολουθεί με τρία λιγότερα, ενώ ο Σουάρες βρίσκεται τρίτος με 21 γκολ, με εννιά ακόμη αγωνιστικές πλέον να υπολείπονται για το τέλος του πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK