Η ερώτηση για Μουρίνιο που έκανε ΘΗΡΙΟ τον Ζιντάν!

Ισπανίδα δημοσιογράφος ανέφερε το όνομα "Ζοζέ Μουρίνιο" στον Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει του τελικού του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και κατάφερε να τον... εξαγριώσει (VIDEO)!

Real Madrid manager Zinedine Zidane walks across the field before the team's International Champions Cup soccer match against the Manchester City Wednesday, July 26, 2017, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)
Real Madrid manager Zinedine Zidane walks across the field before the team's International Champions Cup soccer match against the Manchester City Wednesday, July 26, 2017, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong) AP

Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας και Ευρώπης ο Ζιντάν θέλει να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη συλλογή τροπαίων στην Ρεάλ μέσω του Σούπερ Καπ Ευρώπης, ωστόσο για να το πετύχει χρειάζεται να ρίξει στο καναβάτσο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάτι που δεν θα είναι πάντως διόλου εύκολο αν αναλογιστεί κανείς πως ο πρώην τεχνικός των "μερένγκες", Ζοζέ Μουρίνιο, άρχισε τα... mind games παραμονή του τελικού, υποστηρίζοντας πως αν ο Μπέιλ δεν παίξει βασικός, αυτό σημαίνει πως η Ρεάλ δεν τον υπολογίζει και πως η ομάδα του θα κάνει κίνηση να τον αποκτήσει.

Με αφορμή μάλιστα αυτή την τοποθέτηση του "special one", η Ισπανίδα δημοσιογράφος Susana Guasch θέλησε να ιντριγκάρει τον Ζιντάν ρωτώντας τον για αν τον επηρεάζουν οι δηλώσεις Μουρίνιο, με τον Γάλλο να γίνεται... έξαλλος!

Δεν δίστασε μάλιστα να πει στην δημοσιογράφο πως το γεγονός πως εκείνη μεταφέρει τα λόγια του Μουρίνιο έχουν ακριβώς τον ίδιο σκοπό: να "αποσταθεροποιήσουν" την Ρεάλ ενόψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης.

Photo Credits: AP Photo/Jae C. Hong

News 24/7

24MEDIA NETWORK