Η φυγή Ζιντάν θα παίξει το ρόλο της στο μέλλον του Ντε Τομάς

To "κανόνι" των 24 γκολ που έχει παίξει στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ίσως να έχει καλύτερη τύχη τώρα που ο Ζιντάν αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η "AS" ασχολήθηκε με τον Ντε Τομάς και άλλα ταλέντα της "βασίλισσας" που δεν είδαν... ήλιο επί "Ζιζού".

Η φυγή Ζιντάν θα παίξει το ρόλο της στο μέλλον του Ντε Τομάς

Η μαδριλένικη "AS" ασχολείται με ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως να αποκτήσουν μέλλον στη Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα που δεν υπάρχει ο Ζινεντίν Ζιντάν στην κορυφή της τεχνικής ηγεσίας.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο γκολεαδόρ Ραούλ Ντε Τομάς.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που εφέτος έκανε το "μπαμ" παίζοντας δανεικός στην Ράγιο πέρασε από τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ όσο και του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ποιοτικού σέντερ φορ.

Το γεγονός, όμως, πως ο "Ζιζού" χαιρέτησε και ο Ντε Τομάς βρήκε δίχτυα εφέτος 24 φορές σε 32 επίσημα ματς, ίσως του δώσει την ευκαιρία του στο "Μπερναμπέου" υποστηρίζει η "AS". Ειδικότερα δε αν το κουμάντο στην ομάδα αναλάβει ο Γκούτι.

Όσον αφορά τα "θέλω" του παίκτη, ο ίδιος στο περιοδικό "Panenka" έριξε το... καρφί του ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει ο... Μπόρχα Μαγιοράλ που "ζεσταίνει" τον πάγκο.

Ο Ντε Τομάς έχει ήδη δοθεί τρεις φορές δανεικός και το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ ολοκληρώνεται το 2019, και ο ίδιος δείχνει τη διάθεση να κουνήσει μαντήλι αν και ο νέος τεχνικός της "βασίλισσας" τον έχει στην απ' έξω.

Το πιθανότερο σενάριο, πάντως, είναι ο 23χρονος είναι να φύγει αφού η "βασίλισσα" έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για την επιθετική της γραμμή και ο Ντε Τομάς στην καλύτερη περίπτωση θα υπολογίζεται για... Μαγιοράλ.

Photo Credits: Rayo Vallecano Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK