Η ημερομηνία "κλειδί" για το μέλλον του Ρονάλντο

Ο ισπανικός Τύπος αναλώνεται στην υπόθεση Ρονάλντο, μετά την διαρροή της πληροφορίας ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι αποφασισμένος να φύγει από τη Ρεάλ, λόγω των "ανοιχτών" δικαστικών υποθέσεών του.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η ημερομηνία "κλειδί" για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι η 3η Ιουλίου. Μια μέρα μετά δηλαδή από τον τελικό του Confederations Cup. Στη Ρεάλ, όπως τονίζεται, είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν μέχρι αυτή την ημερομηνία και μέχρι τότε οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σκοπό να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Την ημέρα αυτή πιθανολογείται ότι θα οριστεί ραντεβού με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες και τη διοίκηση της ομάδας, ώστε να τεθούν όλα επί τάπητος.

Αν μέχρι τότε ο Ρονάλντο επιμένει να θέλει να φύγει, τότε στη "βασίλισσα" είναι διατεθειμένοι να τον θέσουν προς πώληση, με τιμή εκκίνησης τα 200 εκ. ευρώ.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!