Η μαμά του Κριστιάνο Ρονάλντο "ντοπάρει" το γιο της!

Τίποτα δεν πήγε καλά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο απέναντι στην Λας Πάλμας, με την Ρεάλ να πέφτει από την κορυφή μετά το ισόπαλο 2-2 και εκείνον να γίνεται έξαλλος στην αλλαγή του. Όλα αυτά ώθησαν τη μητέρα του να αναλάβει... δράση μέσω social media!

Η μαμά του Κριστιάνο Ρονάλντο "ντοπάρει" το γιο της!

Μετά από την εντός έδρας ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ (1-1) όπου έχασε την ευκαιρία να κάνει το ρεκόρ συνεχόμενων νικών στην La Liga (17) η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη το βράδυ του Σαββάτου άλλο ένα "ηλεκτροσόκ", αυτή τη φορά στην έδρα της Λας Πάλμας όπου προηγήθηκε δύο φορές και ισοφαρίστηκε ισάριθμες.

Η μαμά του Κριστιάνο Ρονάλντο "ντοπάρει" το γιο της!

Πέρα μάλιστα από το άσχημο αποτέλεσμα, το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο από τη συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ (ξεκίνησε βασικός αλλά δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης) να γίνεται αλλαγή στο 72' και να δείχνει με γκριμάτσες και χειρονομίες την έντονη δυσφορία του.

Τα "καμώματα" του γιου της τα παρακολούθησε από την τηλεόραση και η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο και δεν έμεινε άπραγη: ανέβασε άμεσα στον λογαριασμό της στο Twitter μία φωτογραφία του όπου απεικονίζεται στενοχωρημένος καθισμένος στον πάγκο, και έκανε το εξής σχόλιο ώστε να τον ανεβάσει ψυχολογικά: "Ποτέ μην σκύβεις το κεφάλι σου"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Από γκέλα σε γκέλα η Ρεάλ Μαδρίτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK