Η μεταγραφή της... μίμησης: Πώς η Ρεάλ επανέλαβε το κόλπο της Μπάρτσα

Οι Μαδριλένοι αποφάσισαν να μην χάσουν για... ψίχουλα τον Μαριάνο Ντίας και πριν βάλει την υπογραφή του στη Σεβίλλη τον... απήγαγαν βάζοντας χέρι σε μια τελειωμένη δουλειά. Ο όρος που εκμεταλλεύτηκαν.

Lyon's Mariano Diaz celebrates after he scored a goal against Apollon during their Europa League group E soccer match in Decines, near Lyon, central France, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Mariano Diaz celebrates after he scored a goal against Apollon during their Europa League group E soccer match in Decines, near Lyon, central France, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Θυμάστε το κόλπο "αρπαγής" του Μάλκομ που οργάνωσε και εκτέλεσε στην εντέλεια η Μπαρτσελόνα προτού ο Βραζιλιάνοςυπογράψει στη Ρόμα;

Αντιστοίχως έπραξε η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μαριάνο Ντίας. Πριν αυτός επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για τη Σεβίλλη, οι "μερένγκες" επενέβησαν και χάλασαν μια τελειωμένη δουλειά. Με στόχο να κάνουν δικό τους τον γεννημένο στην Καταλονία, Δομινικάνο επιθετικό, ο οποίος μόλις πέρυσι παραχωρήθηκε από τη "βασίλισσα" στη Λιόν και τερμάτισε πέμπτος στη λίστα των σκόρερ του Σαμπιονά με 18 (10 πίσω από τον Καβάνι)

Ακριβώς εκεί ήταν η λεπτομέρεια που δεν είχαν υπολογίσει οι Σεβιγιάνοι. Διότι στην περυσινή συμφωνία των 8 εκατομμυρίων ευρώ είχε μπει όρος πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που έχει προτεραιότητα, εφόσον θελήσει να τον αποκτήσει. Με το κατάλληλο αντίτιμο φυσικά. Το οποίο ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια.

Κάθε άλλο παρά χαμένοι βγήκαν οι "γκον" απ' αυτήν την ανατροπή, αφού οι Ανδαλουσιάνοι έδιναν 25 κι απ' αυτά ένα μέρος το καρπωνόταν η Ρεάλ χάρη σε ποσοστό μεταπώλησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK