Η Ρεάλ δίνει 65.000.000 ευρώ για παίκτη της Μπάγερν

Η Ρεάλ Μαδρίτης τινάζει την μπάνκα για τον Ντάβιντ Αλάμπα. Πόσα ζητάει η Μπάγερν.

Η Ρεάλ δίνει 65.000.000 ευρώ για παίκτη της Μπάγερν
Αλάμπα Ρεάλ Μπάγερν

Το κόλπο γκρόσο επιχειρεί να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, αγοράζοντας το πολυεργαλείο της Μπάγερν Μονάχου που ακούει στο όνομα Ντάβιντ Αλάμπα.

Οι "μερένγκες" έχουν υποβάλει πρόταση ύψους 65.000.000 ευρώ για τον αριστερό μπακ των Βαυαρών, ο οποίος αγωνίζεται με ευχέρεια ως στόπερ και ως κεντρικός μέσος, ενώ πρόσφατα στο Euro 2016 με την Αυστρία χρησιμοποιήθηκε ως επιτελικός μέσος και ως προωθημένος!

Σύμφωνα με τη μαδριλένικη εφημερίδα " AS", οι πρωταθλητές Ευρώπης αύξησαν την προηγούμενη προσφορά τους για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, για τον οποίο αρχικά είχαν είχαν προσφέρει 50.000.000 ευρώ.

Η απάντηση των νταμπλούχων Γερμανίας ήταν ένα εμφατικό "όχι", αφού κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή στα 80.000.000 ευρώ. Εξάλλου, ο νέος τεχνικός της ομάδας και πρώην της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, έχει μιλήσει με τον παίκτη και του έχει υποσχεθεί ηγετικό ρόλο στην ομάδα.

Ο Αλάμπα τηρεί σιγήν ιχθύος ως προς τις προθέσεις του, ωστόσο δηλώνει κολακευμένος και ενθουσιασμένος από το ενδιαφέρον των "μερένγκες". Πλην της Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν επιδείξει φιλολογικό ενδιαφέρον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK