Η Ρεάλ δέχθηκε γκολ για 11ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι

Το αμυντικό πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι δεδομένο και επιβεβαιώθηκε στο παιχνίδι με την Εϊμπάρ, με τους Μερένγκες να δέχονται εκτός έδρας γκολ για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι για πρώτη φορά μετά το 2004.

Deportivo SD Eibar's Ivan Ramis celebrates a goal after scoring his team's first goal against Real Madrid during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and SD Eibar at Ipurua stadium, in Eibar, northern Spain, Saturday, Nov. 24, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Deportivo SD Eibar's Ivan Ramis celebrates a goal after scoring his team's first goal against Real Madrid during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and SD Eibar at Ipurua stadium, in Eibar, northern Spain, Saturday, Nov. 24, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Η σεζόν για την Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι εύκολη. Μετά από 12 αγωνιστικές στην LaLiga έχει συγκεντρώσει μόλις 20 βαθμούς, με 4 ήττες και 2 ισοπαλίες που την έφεραν πριν την έναρξη της 13ης στροφής του πρωταθλήματος στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σχεδόν τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί θετικά για τους Μαδριλένους, καθώς εκτός από τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην επίθεση, οι Μερένγκες έχουν χάσει και την προσήλωση στην άμυνα τους.

Το γκολ της Εϊμπάρ στην αναμέτρηση που ξεκίνησε στις 14.00 (24/11) και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχος στο πρώτο ημίχρονο, ήταν το 11ο συνεχόμενο που δέχθηκε η Ρεάλ, σε εκτός έδρας παιχνίδι της στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Αυτό έχει να συμβεί από το μακρινό 2004 όταν εκείνον τον Μάη, οι Μερένχες ολοκλήρωσαν ένα σερί με 14 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που παραβιάστηκε η εστία τους. Μένει να δούμε αν στα επόμενα 4 η Ρεάλ Μαδρίτης θα δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ για να κάνει ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ φέτος.

* Πέμπτο ματς του Σολάρι στον πάγκο της Ρεάλ, πέμπτο ματς που ο Ίσκο μένει στον πάγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK