Η Ρεάλ παίρνει τον παίκτη που "έφτιαξε" ο Βαλβέρδε!

Πρώτος στη λίστα των μεταγραφών που θέλει στη Ρεάλ ο Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο τερματοφύλακας της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Κέπα Αριθαμπαλάγκα, ένας παίκτης ο οποίος έγινε όνομα και ξεκίνησε να παίζει βασικός χάρη στον νυν κόουτς της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε!

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, left, and FC Barcelona's head coach Ernesto Valverde shake hands prior to the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, left, and FC Barcelona's head coach Ernesto Valverde shake hands prior to the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε όχι μόνο οδηγεί εκ του ασφαλούς τη Μπαρτσελόνα, με την οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, αλλά... δίνει και παίκτης στην Ρεάλ.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έχει ως πρώτο μεταγραφικό στόχο της τον νυν τερματοφύλακα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Κέπα Αριθαμπαλάγκα, έναν παίκτη τον οποίοι "δημιούργησε" ο πρώην κόουτς της Αθλέτικ και του Ολυμπιακού!

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι του 2018 και οι Βάσκοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να τον πείσουν να ανανεώσει, όμως ήδη οι άνθρωποι της Ρεάλ τον έχουν προσεγγίσει λέγοντάς τους πως τον θεωρούν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τα δοκάρια τους.

Η Ρεάλ παίρνει τον παίκτη που "έφτιαξε" ο Βαλβέρδε!

Ο ίδιος δεν έχει βάλει την υπογραφή του στο πλούσιο, αν μη τι άλλο, συμβόλαιο που του προσφέρει η Μπιλμπάο (σύμφωνα με την ισπανική "AS" οι απολαβές φτάνουν τα 3.000.000 ευρώ, ενώ ζητούν να μπει και ρήτρα αποδέσμευσης στα 75.000.000 ευρώ), η οποία φυσικά φοβάται μην χάσει το πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο... τσάμπα.

Ο Κέπα την προηγούμενη σεζόν άρχισε να παίρνει πολλά παιχνίδια ως βασικός, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπιλμπάο και αμέσως ξεχώρισε ανεβάζοντας κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές της Ισπανίας και πλέον μένει να κάνει την εμφάνισή του και στην εθνική ανδρών, η οποία όπως φαίνεται δεν θα αργήσει. Είναι μόλις 23 ετών, με ύψος 1.89 και εξαιρετικά αθλητικά προσόντα. Είχε μάτι ο Ερνέστο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK