Η Τζορτζίνα στερεί... το όνειρο του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο έχει βάλει στόχο να συνεχίσει να σκοράρει τόσο εντός, όσο και... εκτός γηπέδου. Η σύντροφος του, Τζορτζίνα, όμως έχει βαλθεί να του χαλάσει τα σχέδια! Διαβάστε τι δήλωσε βάζοντας... φρένο στα όνειρα του CR7. Τι να σκέφτηκε άραγε όταν το διάβασε;

Real Madrid player Cristiano Ronaldo and his girlfriend Georgina Rodriguez pose for photos as they arrive for the Portuguese soccer federation awards ceremony Monday, March 19, 2018, in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca)
Real Madrid player Cristiano Ronaldo and his girlfriend Georgina Rodriguez pose for photos as they arrive for the Portuguese soccer federation awards ceremony Monday, March 19, 2018, in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca) AP IMAGE

Ο αγαπημένος αριθμός του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το 7. Αυτό φαίνεται από τη φανέλα που φοράει τόσα χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική Πορτογαλίας, καθώς φέρουν αμφότερες το συγκεκριμένο νούμερο.

Το 7 όμως αποτελεί και τις κατακτήσεις του τροπαίου της Χρυσής Μπάλας που επιθυμεί να καταγράψει στη καριέρα του, έχοντας μέχρι στιγμής κερδίσει 5.

Ωστόσο, το επιθυμητό νούμερο δεν μένει μόνο στο βραβείο, αλλά και... στις φορές που θέλει να γίνει πατέρας στη ζωή του. Κάτι που μοιάζει να δυσχαιρένει αν λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις της κοπέλας του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ στο ισπανικό περιοδικό XL Semanal.

Σε ερώτηση για το πως βλέπει τον εαυτό της σε δέκα χρόνια, το πρώην μοντέλο απάντησε: «Βλέπω τον εαυτό μου με τα (τέσσερα) παιδιά μου μεγαλύτερα. Δεν με βλέπω με περισσότερα».

Ο σούπερσταρ της «Βασίλισσας» έχει ήδη τον Κριστιάνο Τζούνιορ και τα δίδυμα Έυα Μαρία, Ματέο από παρένθετες μητέρες, αλλά και την Αλάνα Μαρτίνα με τη Ροντρίγκεθ, θέλοντας ακόμα τρία παιδιά για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Παρόλα αυτά, η κοπέλα του δεν έχει τις ίδιες βλέψεις με αυτόν, βάζοντας τα δικά της «θέλω» πάνω από αυτά του Πορτογάλου και δείχνοντας ποιος έχει... το πάνω χέρι στο σπίτι.

Ο Κριστιάνο μόνο ευχαριστημένος δεν θα είναι ύστερα από αυτή τη δήλωση, η οποία ενδεχομένως να προκαλέσει επιπτώσεις στην αγωνιστική του κατάσταση.

Πράγμα που σημαίνει ότι ο Ρονάλτνο θα μείνει πίσω στο «κυνήγι» των επτά διακρίσεων του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, με τη Τζορτζίνα να «καταστρέφει» ουσιαστικά τους δύο μεγάλους στόχους της ζωής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK