Η ζημιά του Μπέιλ που σόκαρε τη Ρεάλ (γράφημα)

Δείτε σε γράφημα το σημείο που εντοπίζεται ο τραυματισμός του Ουαλού.

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Γκάρεθ Μπέιλ στο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ την Τρίτη, είναι σοβαρότερος από τις αρχικές εκτιμήσεις και μετά την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ο Ουαλός στο Λονδίνο, θα χρειαστεί να μείνει για 2 μήνες (τουλάχιστον) εκτός αγωνιστικής δράσης.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σούπερ σταρ της Ρεάλ εντοπίζεται στον περονιαίο τένοντα του δεξιού αστραγάλου του. Η εφημερίδα "Marca" με γράφημά της δείχνει ακριβώς το σημείο στο πόδι του Ουαλού που έχει εντοπιστεί.

 

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Μπέιλ είχε τη δυνατότητα να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και να επανέλθει στη δράση χωρίς να χρειαστεί να κάνει επέμβαση, όμως ο ίδιος αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο και να αντιμετωπίσει μια και καλή το πρόβλημά του.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο 27χρονος άσος θα επιστρέψει στα γήπεδα τον Φεβρουάριο του 2017.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!