Ιδού ο άνθρωπος που θέλει να δει τον Ρονάλντο στη φυλακή!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμπλεξε με την ισπανική δικαιοσύνη λόγω φοροδιαφυγής και η "El Mundo Deportivo" φρόντισε να βγάλει στην επιφάνεια ατάκα-φωτιά, με υψηλά ιστάμενο να ζητάει τη φυλάκισή του!

Την ώρα που στην Ισπανία συνεχίζονται οι έρευνες για το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέπεσε στο αδίκημα της φοροδιαφυγής, χάρη στην καταλανική "Mundo Deportivo" προέκυψαν νέα στοιχεία αναφορικά με την ακρόαση στην οποία πήρε μέρος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στις 7 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, κατά τη διάρκεια της ακρόασης πήρε το λόγο ο Καριδάδ Γκόμες Μουρέλο, επικεφαλής του τμήματος της ισπανικής κυβέρνησης για φορολογικές απάτες, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα σκληρός με τον άσο της Ρεάλ ζητώντας τη φυλάκισή του.

 

"Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έπρεπε να καταλήξει στη φυλακή. Ειλικρινά, έχουμε στη φυλακή ανθρώπους που δεν έχουν δηλώσει 125.000 ευρώ.

Η απάτη από την πλευρά Κριστιάνο είναι σημαντική. Η διάπραξη τουλάχιστον τεσσάρων φορολογικών αδικημάτων έγινε εσκεμμένα, δεν αποτελεί τεχνική απόκλιση όπως ισχυρίζεται η υπεράσπιση του παίκτη.

Ο Ρονάλντο χρησιμοποίησε φορολογικούς παραδείσους για τη φορολόγηση των δικαιωμάτων της εικόνας του", είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ακρόασης, με τον CR7 να αντιμετωπίζει κατηγορίες για φοροδιαφυγή ύψους 15.000.000 ευρώ!