Καταλανικό τρολάρισμα-ΕΠΟΣ στον... φοροφυγά Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπλέχτηκε στα δίχτυα της δικαιοσύνης λόγω φοροδιαφυγής και έδωσε την ευκαιρία στα καταλανικά ΜΜΕ να τον βγάλουν στη... σέντρα με ευρηματικά πρωτοσέλιδα!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Μετά τον Μέσι που απέκρυψε από την ισπανική εφορία ένα ποσό της τάξης των 4.000.000 ευρώ και καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλάκισης (με αναστολή), ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για το... αντίπαλο δέος να πιαστεί στην τσιμπίδα του νόμου, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για φοροδιαφυγή για ένα ποσο λίγο πιο κάτω από τα... 15.000.000 ευρώ.

Για την ακρίβεια, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι κατηγορούμενος για απόκρυψη από την εφορία 14.700.000 ευρώ, με τα καταλανικά ΜΜΕ να δείχνουν πως διαθέτουν εξαιρετική φαντασία αφού τόσο η Sport όσο και η Mundo Deportivo επέλεξαν να προχωρήσουν στο ίδιο πικάρισμα στον 32χρονο μέσω των σημερινών (14/6) πρωτοσέλιδών τους.

Συγκεκριμένα έχουν αμφότερες τον τίτλο CR 14,7 που συνοδεύει τη φωτογραφία του Ρονάλντο, κάνοντας λογοπαίγνιο με το προσωνύμιο με το οποίο είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο: το CR7 (από τα αρχικά του ονόματός του και το νούμερο στη φανέλα του)...

Καταλανικό τρολάρισμα-ΕΠΟΣ στον... φοροφυγά Ρονάλντο!
Καταλανικό τρολάρισμα-ΕΠΟΣ στον... φοροφυγά Ρονάλντο!

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK